Onaylı Üye
Sabaha hotfix gelir diye düşünüyom
beklemedeyiz güncelleme gelicekNe durumda şuan acaba
genel bir durumdan bahsettim şuanlık bir durumdan bahsetmedim türkçeye çevirmek için template gördüm orda onu sordum lütfen yorum yapmak için yorum yapmayalım bilmiyorsan hiç yazma mesaj sayısı kasmaya çalışma dostumhile şuanda fix neyden bahsediyorsun update gelmedi
Tahmini bir saat istiyorsan akşama doğru gelecektir. Eğer bugün gelmezse, yarın gündüz vakti gelir. En geç diğer gün.Yetkililer neden son durum hakkında bilgi vermiyor bir saat veya bir tarih
Şuanda çalışmıyor güncellenmesini beklemek zorundasın.şaun 11.8 yaması geldi yinede çalışır mı az eğlenmke istiyorum da sc de
Lol yeni update geldi hile güncel değil yakında hile güncellenecekhile açılmıyor
valla kanka ben durmadan sayfayı yeniliyorum scriptsiz oynamayı unutmuşumhaydaa lole güncelleme gelmiş elmas eloda kaldık bronz gibi
scye alışmanın en kötü yanı o ya bende baya unutmuşum şu an ne anam kaldı ne bacım derecelidevalla kanka ben durmadan sayfayı yeniliyorum scriptsiz oynamayı unutmuşumbi el giriyim dedim elim hiç alışık değil eskiden böyle değildi