Onaylı Üye
aga ben niye ban yemiyorm hala ban yemedim benevet bir iki oyuna banlanıyorsun güncelleme beklemek en doğrusu
aga ben niye ban yemiyorm hala ban yemedim benevet bir iki oyuna banlanıyorsun güncelleme beklemek en doğrusu
dostum yükleme ekranında mı açalım yaniEvade kapalı oynayın, maç başlarken scripti açın. benim banlanan hesabım yok bu şekilde.
olmadı henüzGüncelleme oldumu haberiniz varmı açabilirmiyiz
dün ve bügün denedim ikiside banlandı güncelleme bekliyorumaga ben niye ban yemiyorm hala ban yemedim ben
yeah, got my accs banned today. we gotta wait for next patchstill detected right?
Yes, my 2 account get banned.still detected right?
dostum hile zaten güncel sorun league of legends ile alakalı şuan piyasadaki tüm hileler delected anında ban atıyor ban wave aktif şuan league of legendsdehocam hiç bir yönetici güncelleme gelip gelmiycegi hakkında bilgi vermiyor neden böyle ?
ben yeidm 1 saat öncebu gün hiç ban yiyen oldu mu ?
hiç alaykası yok kardeşim bi kere senin internet ipnden girdiğin herhangi hesap ban yediyse lolün hile bulma programı kapatılana kadar sen ip adresin takipte kalır diye biliyorumbence yeni acilan hesaplarin ban yeme orani cok cok daha yuksek. 40 level 6-7 aylik daha oncede script actigim hesapta dun gece yine hileyle 2 el attim, hesap hala saglam. fakat yeni bir hesap acip orda da 2 el attigim zaman yeni actigim hesap ertesi gun direk ban yemis.