Onaylı Üye
How is the testşuan test ediyorum 1 seviyeyim bot oyunu girdim normal oyun açılsın haber vericem
How is the testşuan test ediyorum 1 seviyeyim bot oyunu girdim normal oyun açılsın haber vericem
ban yedim ben biraz önce yan hesaptanben 3. elimi attım arkadaş 2. elini attı daha ban yemedik yersek yazcam
hileyi tamamen kaldırıp denemelesin kalıtı olduğu ıcın yemıs olabılırsınHala ban yiyoruz beyler denedim ban yedim
nasıl tamamen kaldıracağız?hileyi tamamen kaldırıp denemelesin kalıtı olduğu ıcın yemıs olabılırsın
Katılıyorumbeyler toir ve diğer sc ler düzeldi ama bu düzelmedi büyük ihtimal free sc artık kullanılmaz ya güncelleyip yeni güvenlik önlemi alınacak yada artık ban yemeye devam edilicek çünkü sadece yamaya uygun güncelleme geliyor başka hiç birşey yenilenmiyor ban dalgası ile alakası yok hile detected artık kullanılamaz halde yenilenmesi gerekiyor onunlada uğraşmazlar
Bu rivayet uzun süredir dönmekte sadece 12 mayıs değil, ban atmaya başladıktan sonra bu rivayet tekrar gün yüzüne çıkmaktaydı sonraki patch de düzelecek tarzında.Size kim 12 mayısta gelecek güncellemeyi bekleyin hile ile ilgilenip ban olayını kaldıracağız dedi bilmiyorum ama ban olayı devam ediyor. Siz herhalde kendi kendinize gelin güvey olup böyle bir laf ortaya attınız herkesi de bu yalana inandırdınız..