Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Aslında güzel bir baypass sistemi geliştirseniz ve onuda 1 tık ücretli yapsanız aslında fena olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ne kadar üzücü 2 ay güvendeydim ve sonra bir süre oynamadan gitmek zorunda kaldım, ancak şimdi 1 ila 2 maçta tespit edilebiliyor .. Umarım en kısa sürede tekrar çalışır, teşekkürler!

Üye
5 HİZMET YILI
merhabalar en oyuna giriyorum scripti çalıştırıyorum ama menüyü açamıyorum f7 ve shifti kullanmama rağmen olmuyor yardımcı olursanız sevinirim

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ban durumu nedir deneyen oldumu ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
beyler bence oynadığımız şampiyona göre ban atıyor. 2 gün boyunca oynadım rengar karma mf falan ban yemedim. ne zaman yasuoyla girdim bittiği an ban yedim :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
2-4 Maça ban yiyor daha scriptle oynamanın manası kalmadı

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Oyuna birkaç kere rast geldim. Sc'i bile nasıl kullanacağını bilmeyen ergenler ile dolu bir server tr serveri. Sanisede insanoğlunun yapamayacağı kite'ı yapıyor (space to win). Evade'i açıyor ve "HEY! BEN SC KULLANIYOM" diye adeta bağırıyor. E durum böyle olunca birkaç oyun sonra banlanıyor. Ama nasıl kullanacağını bilirsen bu süre uzayabilir. 4 gün oldu ve hala bir sorunla karşılaşmadım. AMA bu asla karşılaşmayacağım anlamına gelmiyor. Eninde sonunda sistem fark edecektir. LOL :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...