- Moderatör
- #7,181
Beni kırmadığın için teşekkür ederim kral. Eline sağlık seviliyorsun <3Updated IsChatOpen.
dostum nasıl güncellenmiş herkez ban yerken sen nasıl güncel diyosunHile Güncellenmiş Tekrar'dan Ellerinize Sağlık![]()
thanks, btw will you ever add viego w, xin zhao w and gwen r to ezevadeUpdated IsChatOpen.
i can do that when have free time :3thanks, btw will you ever add viego w, xin zhao w and gwen r to ezevade![]()
ok thank youi can do that when have free time :3
ayrıca hileyi belli eden herolar oynamayın garen mesela acayip belli ediyor urgotun ultisini hiç yemiyorsun neredeyse plat oyuncusuyum hileyi yan hesaplarda kullandım ana hesabımda da kullandım yan hesaplarda 1 ay kullandım garen oynarken ban yedim çünkü çar acayip belli ediyorbence hile yeni açılmış hesaplarda ban atiyor oyunda report edildiysen felan yada birisi reportlandıysa oyunu incelerken yakalıyorsun belli etmezsen bence ban yemezsin ben ana hesapta oynuyorum ne zamandır ban yemedim bir iki maç oynuyorum sonra hileyi kapatıp devam ediyorum baya zamandır ban yemedim 2 ay oluyor hesap 3 yıllık hesabım ana hesap belki ondandır
bence hile yeni açılmış hesaplarda ban atiyor oyunda report edildiysen felan yada birisi reportlandıysa oyunu incelerken yakalıyorsun belli etmezsen bence ban yemezsin ben ana hesapta oynuyorum ne zamandır ban yemedim bir iki maç oynuyorum sonra hileyi kapatıp devam ediyorum baya zamandır ban yemedim 2 ay oluyor hesap 3 yıllık hesabım ana hesap belki ondandır
Post automatically merged:
ayrıca hileyi belli eden herolar oynamayın garen mesela acayip belli ediyor urgotun ultisini hiç yemiyorsun neredeyse plat oyuncusuyum hileyi yan hesaplarda kullandım ana hesabımda da kullandım yan hesaplarda 1 ay kullandım garen oynarken ban yedim çünkü çar acayip belli ediyor
durum ne ?Uzun bir aradan sonra lole geri dönüp ban testi yapacağım bu yorumun altına kaç günde veya saatte banlandığımı yazacağım . Merak eden olursa diye bu yorumun altına baksın eğer ban süremi yazmadıysam hala ban yememişimdir .
GÜN 1 : ?