Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben anlamiyorum hile aylarca dedected, burda üyeler sayesinde reklamdan para kazaniyorsunus neden günceleme getirmiyorsunuz ozaman? Baska yerde hile satin aldim direk günceliyorlar. Ya bu Windsharp hilesi size ait degil yani calinti yada ilgilenmek istemiyorsunuz. Dedected bir sorun degil yani güncelemeyle cözülebilcek birsey. Biraz forumu düsünün kendinizi bozmayin lütfen 2m üye oldu icin. Eskiden daha fzala emek verirdiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben anlamiyorum hile aylarca dedected, burda üyeler sayesinde reklamdan para kazaniyorsunus neden günceleme getirmiyorsunuz ozaman? Baska yerde hile satin aldim direk günceliyorlar. Ya bu Windsharp hilesi size ait degil yani calinti yada ilgilenmek istemiyorsunuz. Dedected bir sorun degil yani güncelemeyle cözülebilcek birsey. Biraz forumu düsünün kendinizi bozmayin lütfen 2m üye oldu icin. Eskiden daha fzala emek verirdiniz.
Güncelleme geldiğinde hile undetected olunca yani ne kadar zaman dayanıcağını sanıyosunki o olaylar eskidendi riot artık bu işlerle ilgilenmeye başladı böyle public bi hilenin undetected olarak kalması en fazla 1 hafta sürer

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ban durumu nedir bilgisi olan varmı

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Very fast update. I can't believe it omg.
Questions allowed here?
May I know where can I use skin changer function?

Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
şuanda fixed mi ? denemedim bugün lole güncelleme gelmiş ? acaba bu güncellendimi

Griffin Premium
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
3 gün oldu ben ban yemiyom bikaç ayarı kapatınca kolay kolay banlamıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
I don't understand, the cheat has been detected for months, you are making money from advertising thanks to the members here, why don't you update it then? I bought cheats elsewhere, they are updating directly. Either this Windsharp cheat does not belong to you, so it is stolen or you do not want to deal with it. Detected is not a problem, it's something that can be fixed with an update. Think about the forum for a while, don't spoil yourself, please for 2m members. You used to work harder.
2nd#

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Eline sağlık pika, bayadir ariyorum böyle bir hile, denemek icin sabirsazlaniyorum

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Şuan güzel çalışıyor umarım fixlenmez

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
2 oyunda bir banlanıyorum keşke ban yemesem ama yapacak bişey yok

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
hileyi oyundan önce injectliyorum 3 gündür ban yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...