Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
aga eğitimi bitirdim daha oyun bile atmadım gittim cs oynadım 2 saat, sonra lole girdim ban yemişim

SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Selam Gençler bu hileyi yaklaşık 2 ay kadar aralıksız kullandım daha sonra bir gece ansızın ban yedim moralim bozuldu ve oyunu bıraktım. Daha sonra aradan 1 sene geçti ve lol den yeni hesap açtım yakın zamanda. Hileyi indirip tekrar yeni açtığım çarı kasmak istemiştim oynadığım ilk oyunda yeniden ban yedim şunu söylemek istiyorum eyer ki Riot un her hangi bir oyunundan direkt olarak 2. parti yazılımdan ban yerseniz geçmiş olsun bir daha hiçbir şekilde o hileyi o bilgisayarınızda kullanamazsınız

yatırım tavsiyesi değildir
Post automatically merged:

2 maçta ban sorunu düzeldi mi???
hayır

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Selam Gençler bu hileyi yaklaşık 2 ay kadar aralıksız kullandım daha sonra bir gece ansızın ban yedim moralim bozuldu ve oyunu bıraktım. Daha sonra aradan 1 sene geçti ve lol den yeni hesap açtım yakın zamanda. Hileyi indirip tekrar yeni açtığım çarı kasmak istemiştim oynadığım ilk oyunda yeniden ban yedim şunu söylemek istiyorum eyer ki Riot un her hangi bir oyunundan direkt olarak 2. parti yazılımdan ban yerseniz geçmiş olsun bir daha hiçbir şekilde o hileyi o bilgisayarınızda kullanamazsınız

yatırım tavsiyesi değildir
Post automatically merged:

hayır
öyle degil ben hile satin aldim ban wave vardi ban yedim, adamlar günceleme yapdi 150 macdir daha ban yemedim. Yani güncelemeye bakar bu is

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...