Uzman Üye
bende hile açılmıyor ya çalıştıra bastığım zaman yüklendi diyor ama 2.program açılmıyor sebebi nediryemedim oynuyorum
bende hile açılmıyor ya çalıştıra bastığım zaman yüklendi diyor ama 2.program açılmıyor sebebi nediryemedim oynuyorum
saol. peki hangi heroları oyunuyorsun ? merakımdan soruyorum
Admin hazır rito tatildeyken ban ile ilgili bi update getir de sevindir şu garibanlarırito tatile mi çıktı![]()
Merhaba, bende script açılmıyor neden acaba çalıştıra tıklıyorum yüklendi diyor ama 2.program açılmıyor önceden açılıyordurito tatile mi çıktı![]()
%temp% klasörünü temizleyin.Merhaba, bende script açılmıyor neden acaba çalıştıra tıklıyorum yüklendi diyor ama 2.program açılmıyor önceden açılıyordu
WindSharp klasörü maalesef yok%temp% klasörünü temizleyin.
C:\WindSharp klasörünü temizleyin tekrar deneyin.
temp dosyasını temizledim ama maalesef yine 2.program açılmıyor%temp% klasörünü temizleyin.
C:\WindSharp klasörünü temizleyin tekrar deneyin.
jinx irelia yasuosaol. peki hangi heroları oyunuyorsun ? merakımdan soruyorum
evett gün bizim günümüzzrito tatile mi çıktı![]()
.net framework 4.7 güncellemesi mevcut mu.WindSharp klasörü maalesef yok
Post automatically merged:
temp dosyasını temizledim ama maalesef yine 2.program açılmıyor
.net framewo
galiba hayır.net framework 4.7 güncellemesi mevcut mu.
yioo toir'de 1 maçta attı windsharp 1 günde attı hala riot apim tatilde dil :/rito tatile mi çıktı![]()
İşin daha da ilginci 30 level'a kadar tamamen scriptle kastığım ve en son nisanda oynadığım hesabım henüz ban yememişAynı şekilde dün açtığım yeni hesabım yaklaşık 6-7 maçtan sonra ban yemiş
nisanda sc ban atmıyordu ztn mayısta başladı ban dalgasıAynı şekilde dün açtığım yeni hesabım yaklaşık 6-7 maçtan sonra ban yemiş
Post automatically merged:
İşin daha da ilginci 30 level'a kadar tamamen scriptle kastığım ve en son nisanda oynadığım hesabım henüz ban yememiş