Onaylı Üye
Sabah uyandığımda ban yemiş olarak uyandım. Deneyen var mı söyleyebilir mi
Ban after 1-2 games has returned.Sabah uyandığımda ban yemiş olarak uyandım. Deneyen var mı söyleyebilir mi
It's detected and there's a banwave spree going on.lol so fast ban just 1 match no worth it :/
wait you got ban ?ban durumu nedir
Bende banlandımHaftalardır kullanıyorum hala bir şey olmadı hayırlısı ile kullanmaya devam edicem teşekkürler![]()
Hocam update geldi ama ban hakkında söyleyebileceğiniz bir durum var mı? Elbette eninde sonunda ban atacak vs fakat son yamadan önce çok iyi durumdaydık coder deneme fırsatı buldu mu biliyor musunuz?WindSharp Updated for 11.17.393.607
ben update attığım hesapta 5 saat sonra ban yedim. coder dediğin kişi ben oluyorumG
Hocam update geldi ama ban hakkında söyleyebileceğiniz bir durum var mı? Elbette eninde sonunda ban atacak vs fakat son yamadan önce çok iyi durumdaydık coder deneme fırsatı buldu mu biliyor musunuz?
Sayende banlanmadan kullananlar da var graaaaal <3ben update attığım hesapta 5 saat sonra ban yedim. coder dediğin kişi ben oluyorum![]()
Banlanmıyor muyuz şimdi?WindSharp Updated for 11.17.393.607
en son ban vardı 3 hesapda yedi yeni güncelleme gelmiş şuan bende bilmiyorumBanlanmıyor muyuz şimdi?
kral ban durumu devam ediyomuWindSharp Updated for 11.17.393.607