Onaylı Üye
şuan 30 lvl hesaptayım ilk 10 maçtan 4 ünü attım ban yok hala.hesabın lv kaç
Hiç ban yemediğim hesabı soruyorsan sanırım 64 falandı +50 maçım var onda scriptle
şuan 30 lvl hesaptayım ilk 10 maçtan 4 ünü attım ban yok hala.hesabın lv kaç
Internals get banned too fast to queue up with anybody lol. Just get external sc.arkadaşlar bende de script var. Pre arıyorum discord sunucusu vs .yok mu ya full scriptlerle oynayalım beraber takılalım
anlamadım türkçe yazar mısınInternals get banned too fast to queue up with anybody lol. Just get external sc.
şuan 30 lvl hesaptayım ilk 10 maçtan 4 ünü attım ban yok hala.
Hiç ban yemediğim hesabı soruyorsan sanırım 64 falandı +50 maçım var onda scriptle
For Garena/SEA 1-2 game ban, it may vary since Garena has not yet implemented 11.18. But I saw people from other servers saying the same thing.Dostum son durumu haber eder misin? Ban yedin mi yemedin mi merak ediyorum.
Teşekkürler şimdiden
Smurf hesabımda 8. maçtayım hala sıkıntı yokDostum son durumu haber eder misin? Ban yedin mi yemedin mi merak ediyorum.
Teşekkürler şimdiden
Hmm bu beni derinden yaralar.Şuan 11.18 de ban yemeden kullanıyorsan ban yersen bilgilendirirmisin
Hesap 05:05 itibariyle 3. parti yazılımdan yasaklandı h.o. xDDostum son durumu haber eder misin? Ban yedin mi yemedin mi merak ediyorum.
Teşekkürler şimdiden
muhtemelen gragas'ta sc yoktur, tüm numuneler yüklenmez, ara sıra biraz eklerler, tıpkı son zamanlarda sc'ye eklendikleri gibi: nocturne ve kledbelirli şampiyonlar üzerinde mi çalışıyor yoksa hepsinde var mı ? az önce gragas oynadım çalışmadı hiç bi şekilde space tuşuyla
ana sayfada tier list var oradan şampiyonlara bakabilirsinbelirli şampiyonlar üzerinde mi çalışıyor yoksa hepsinde var mı ? az önce gragas oynadım çalışmadı hiç bi şekilde space tuşuyla
Hayır yemez daha önce bu konular çok fazla konuşuldu hiç bypass dı oydu buydu uğraşma hileyi kapattığına emin ol o hesaptan çık ana hesaba gir hiçbirşekilde ban yemez yerse gel yenisini ben vericemhileyi kullandığımda yan çar ile ban yedim mesela hileyi kapatıp aynı pc den kendi çarıma geçsem kendi çarım da ban yer mi