Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
logları sildiğim halde banlandım açmayın dedeler
kimse kullanmasın diye söylüyorsun heralde
logları sildiğim halde banlandım açmayın dedeler
kendi hatan ne bilader dalgamı gecion :d açtım ban yedim işte 2 ayrı hesapta yemediysen o senin şansın :dkimse kullanmasın diye söylüyorsun heraldebu tip insanlarıda anlamıyorum 10 kişi ban yemedim diyor son 3 gündür
ban yemen kendi hatandır.
Şuan TR Boşta euw a geçtiler .D Modlar kanka sunucu sunucu geziyorlar şuan trde girip istediğiniz gibi script ile oynayın tabi bi loglarınızı temizlieyin yoksa gene ban yersiniz2 oyun oynadım ve çar kapandı
mod: aram
sunucu: EUW
keke loglari nasil temizliyordukŞuan TR Boşta euw a geçtiler .D Modlar kanka sunucu sunucu geziyorlar şuan trde girip istediğiniz gibi script ile oynayın tabi bi loglarınızı temizlieyin yoksa gene ban yersiniz
sitede bypass var yaz windsharp ban süresi uzatma diye çıkıyorkeke loglari nasil temizliyorduk
sitede bypass var yaz windsharp ban süresi uzatma diye çıkıyor
Abi bu akşam tekrar giriş yapmaya çalışıyorum umarım çar yaşıyordur ama belki 2 oyundan sonra neden banlandığımı biliyorum, dün forumda addon.aio oluşturmuş bir kullanıcının tartışmasını gördüm ekleme yapmak için mevcut olanlar, belki de o hataydıŞuan TR Boşta euw a geçtiler .D Modlar kanka sunucu sunucu geziyorlar şuan trde girip istediğiniz gibi script ile oynayın tabi bi loglarınızı temizlieyin yoksa gene ban yersiniz
Same for me.Anyone know, why my FPS drop a lot when press V to laneclear?
Aynı şekilde 1 maç ban1 maç attım ban yedim
Tr serverinide Ban wawe geldi ban yedim bende .d2-3 hesaptan denedim 1-10 arası maçta yasaklanıyorum Tr suncusu.