Onaylı Üye
Random bans on multi accs @ euw server around 20 match max
Son düzenleme:
Variable ban level 22 got banned yesterday ripTr serverinide Ban wawe geldi ban yedim bende .d
4 gündür euw de oynuyorum hala ban yemedim24 Saat geçti Çar 7 level oldu Script Tr serverinde ban atmıyor
Euw sunucusunda Ban wawe var
Bilgilendirme Tr sunucusuna ban wawe gelirse Euw sunucusuna geçin![]()
Hangi server kanka ban yiyen serverini yazabilirmi ben trde ban yediman itibari ile 30 lw hesap ban yedi arkadaşlar sadece 1 oyunda devam ediyor sanırım
Evet öyle ne yazık ki bende denemek için gireyim dedim. Herkes yedim yemedim diyor sürekli bende 1 el atayım dedim ne yazık ki oyun sonu ban yedimCok kişi yalan soyluyor amaçları rakibe hile denk gelmesinmidir nedir bilemiyorum Bakın Tr de denemedim ama Westte hesap sc ile suan 17 lv oldu ban yok her güncellemeden sonra 1 hafta kadar bkleyin ban atmamaya baslıyor neden bilmem ama güncelleme geldkten sonraki o süreç önemli ban yememek için
TRHangi server kanka ban yiyen serverini yazabilirmi ben trde ban yedim
inanıyorum zaten belirttim tr de bilmiyorum diye west te 4 gündür oynuyorum günde ortalama 6/7 maç atıyorumEvet öyle ne yazık ki bende denemek için gireyim dedim. Herkes yedim yemedim diyor sürekli bende 1 el atayım dedim ne yazık ki oyun sonu ban yediminanmazsan özelden yaz dc den gösterebilirim
TR
anladım normalde bende burada sc den ban yemiyorum çok 100 küsür lw hesap var ban yemedi sonra arkadaşıma verdim sorunsuz kullanıyor 1 yıldır. Bu ban yiyen hesabı da 4 ay dır kullanıyordum ama son 1 aydır hiç girmemiştim. Forumdaki cevap atanlara bakıp gireyim ban yerse yesin zaten 30 lw almıştım dedim girdim ama ne yazık ki 1 oyunda gittiinanıyorum zaten belirttim tr de bilmiyorum diye west te 4 gündür oynuyorum günde ortalama 6/7 maç atıyorum
Log temizledinizmi1 maçdan sonra direk hesap kapandıban
Inject is flagged for ban update us if not bannedEkli dosyayı görüntüle 68327
westte test etmek için 4 gün önce ranked girmiştim ve hala banlanmamış
Sad buddy, tried all method, i think my PC is brokenSame for me.
Fui banido hoje 17/09/2021.Fiz uma nova conta há dois dias e ainda não fui banido.
servidor: Riot Brasil
Nível: 4