Onaylı Üye
hash mismatch not working anymore
all mediumWhat prediction do you use for Irelia E?
Güncelleme: Sanırım yeni patch geldi oyun yama gibi bişey yaptı hala ban yok devam.Hepsi aynı hesaptan hocam scriptsiz 1 maç yok (ilk fotoğrafa bakarsan zaten tarih bugünü gösteriyor yine de sana kalmış) Ekli dosyayı görüntüle 68475Ekli dosyayı görüntüle 68476Ekli dosyayı görüntüle 68477
yeni hesaplar çabuk tespit ediliyor eski bi hesaptan deneyinYeni hesapla 1 el aram girdim direkt banladı. Ban dalgası devam ediyor gibi.
2019 tarihli hesap ile denedim dostumyeni hesaplar çabuk tespit ediliyor eski bi hesaptan deneyin
herhalde şansın bana bulaştıyeni hesaplar çabuk tespit ediliyor eski bi hesaptan deneyin
ban atıyor bende yenı bı hesapda denedım 2. maçta ban yedim knkEski hesapla tek oyunda evade kapalı oynadım ban yedim
ustam satın alıp napacaksın pahalı oluyor fiyatları aylık olarak ödüyorsunany one know good script ican buy ?
The site doesn't allow any mention of third-party sites but there are many lists of actual non-scam providers given you have the time to research.any one know good script ican buy ?