Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çok sürmez. yeni hesaplar 1-2 oyunda eski hesaplar birsüre sonra banlanır.
Ve sizce bu level 109 ve level 143 hesapların sc kullanarak banlanması ayıp değil mi? Ve sizce bu level 109 ve level 143 hesapların sc kullanarak banlanması ayıp değil mi? Bunu senin için söylüyorum, o zaman bu seviyelerde yeni bir hesabı seviyelendirmek ne kadar sürer?

Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba Ben Hileyi Açtım Ama Hile Açılınca Lol ün ekranı siyaha dönüyor ve açılmıyor bütüm korumalar kapalı olduğu halde böye neden acaba ?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ciao, ho attivato il cheat, ma quando il cheat è acceso, lo schermo di Lol diventa nero e non si apre, anche se tutte le protezioni sono disattivate, mi chiedo perché?
Abilita la modalità dx9 sul client e passa alla modalità finestra, quindi riprova e facci sapere
Post automatically merged:

è aggiornato ai server antisommossa 11.19?
1632832497203.png

Üye
4 HİZMET YILI
can i get help please im trying to use windsharp but when i go into the loader website i press load and nothing will happen, the cmd window is ready and opened and says "waiting for action", what should i do to make it work?

Griffin Premium
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
burda yazılanlara inanıp açmayın denedim 3. oyunda oyun bitmeden banladı :D inanmayan denesin aksini iddia eden çekip atsın video

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Vallahi bende 15 tane hesap açtım hepsi 2. oyundan sonra banlandı bu banlanmayanlar ne yapıyorda banlanmıyor çooook merak ediyorum !!!! :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
1 el Aram 3 el Sıralı seçim girdim ban yedim skin evade zoom hepsi kapalı sadece combo açıktı

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ban yemiyoruz diye kolpa sıkanlar banlansın cidden artık.

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ban yemiyoruz diye kolpa sıkanlar banlansın cidden artık.

Dostum riot neye göre banlıyor hala anlamış değilim. herkes çatır çatır ban yerken ben 6 ay boyunca sorunsuz kullandım hatta şuan hesap legal olarak devam ediyor ban yemedi. fakat başka bir arkadaşım ilk oyundan ban yiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...