- Yasaklandı
- #8,681
Do you have another choice?windsharp is easy ban
ayarlardan dx9 aktif et birde öyle de
zaten oyleayarlardan dx9 aktif et birde öyle dene
ya ban yemiyorum diyenleri anlamıyorum neye inanacağımı şaşırdım3 hesabım aynı gun ard arda banlandı benım gıbı olan var mı ?
Yaklaşık 1 Haftadır ban yemiyordum dün yedim şu anda ban wawe var ben sana sadece bunu söyleyeyimya ban yemiyorum diyenleri anlamıyorum neye inanacağımı şaşırdım![]()
o zaman şuan girmeyimYaklaşık 1 Haftadır ban yemiyordum dün yedim şu anda ban wawe var ben sana sadece bunu söyleyeyim
Arkadaşın dediği doğru dün ban yedim. Vayne ve kayle oynadıktan sonra(ranked flex), gittim yeni hesap satın aldım. O da ilk maçtan sonra ban yedi VAYNE oynadığım maçtan sonra. Ya ban wave var yada bazı çarlarda direkt ban atıyoro zaman şuan girmeyim![]()
Hileyi 5 gündür kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım. Hilenin kendisi zaten fps düşürüyor. 200+ alıyorken hile ile 100+ alıyorumV tuşu fps sorunu devam ediyor mu ?
Yeni güncelleme ile herolar vs. eklendi mi yoksa sadece yeni sürüme mi optimize edildi?WindSharp has been updated for patch 11.22.406.3587
thank youWindSharp has been updated for patch 11.22.406.3587
Use file tracked for lol, I haven't been banned for 3 weeks3 hesabım aynı gun ard arda banlandı benım gıbı olan var mı ?
I don't understand what are you talking about, can you talk a little more clearly![]()