What file are you talking about so as not to be bannedUtiliser le fichier suivi pour lol, je n'ai pas été banni depuis 3 semaines
What file are you talking about so as not to be bannedUtiliser le fichier suivi pour lol, je n'ai pas été banni depuis 3 semaines
Yes its still workingAnda funciona?
dostum zaten ban yeme oranın %100 her türlü yiyecektin1.5 haftadır bansız oynadıgım hesabım banlandı ustune +30 level ustu hesap ıle oynadım 1 maç lobide afkydım zaman asımına ugradı hesap dırekt banlandı ban wawe var sanırım
Adamlar aylardır oynuyordu ban yemiyordu sanırım dalga geldi böyle olması imkansız ben sadece 1 maç girdim lobideyken ban yedim siz düşünündostum zaten ban yeme oranın %100 her türlü yiyecektin
hayır bak ban yeme oarnın %100 2 sene önceki lol hilesinde 1 sene kullandım ban yemedim halada banlı değil o hesapAdamlar aylardır oynuyordu ban yemiyordu sanırım dalga geldi böyle olması imkansız ben sadece 1 maç girdim lobideyken ban yedim siz düşünün
Tabii ki senin dediğin de doğru ban yeme garantisi var ama ban wawe geldiği için ben de o gündür girmedim bak mesela benim 30 level hesabım boşa gitti şuan güncelleme mi bekliyor bilmiyorum tamhayır bak ban yeme oarnın %100 2 sene önceki lol hilesinde 1 sene kullandım ban yemedim halada banlı değil o hesapaslında bu hilenin üyelik seviyelerini yükseltirlerse daha az ban yiyeceğimizi düşnüyorum şuan önüne gelen herkes bu hileyi açıyor ne yazıkki, 1 ay olsun 3 ay olsun elinde sonunda o banı yiyeceksin knka
ben wave bir sonraki gncellemeye biter diye düşünüyorum umarım biterTabii ki senin dediğin de doğru ban yeme garantisi var ama ban wawe geldiği için ben de o gündür girmedim bak mesela benim 30 level hesabım boşa gitti şuan güncelleme mi bekliyor bilmiyorum tam
Bakacağız o duruma şuanlık sadece beklemelisinben wave bir sonraki gncellemeye biter diye düşünüyorum umarım biter
beklemekten ziyade srekli hesap açıp ban yemeye başladım artık 2 maçta ban yiyorum zaman öldürmek için yapıyorum xDBakacağız o duruma şuanlık sadece beklemelisin
hile soreklki ben mı atıyor bende kullanıcambeklemekten ziyade srekli hesap açıp ban yemeye başladım artık 2 maçta ban yiyorum zaman öldürmek için yapıyorum xD
yapacak birşey yok şuan sadece bekliyoruz bir ban wave var herkeste böyle bende 2 maçta ban yiyorumArkadaşlar oyun başlamadan scripti açtığım gibi ban yiyor hesap yardımcı olur musunuz?
neden süper üye ve üstn olsun ya ben o kadar nasıl kasıcambu hilenin değilde yeni bir hile getirip süper üye+ olarak paylaşsalarda güzel artık bu hile detected
bence bu hile onaylı üye+ olmalı bir tane daha hile çıkarıp onuda süper üye+ yapabilirler bu şekilde herkes kullanmış olur daha iyi olur ama hile kodlamak gerçekten çok zor bu admalar bu iş için para almıyorbu hilenin değilde yeni bir hile getirip süper üye+ olarak paylaşsalarda güzel artık bu hile detected
yapacak birşey yok şuan sadece bekliyoruz bir ban wave var herkeste böyle bende 2 maçta ban yiyorum