flah belleğe atda zaten siteden inject ediliyo diye biliyorumhesap onaylanınca kullanıcamda belli etmeden oynayınca dosyalardan filan algılayıp ban yeme ihtimali var mı
1-2 önceden uzun suruyordu ama şimdi 1-2 de permaHocam ban atma süresi nedir 1-14 gün olanı demiyorum kaç maçta ban atar
Emin misin ben de fresh hesap aldım ama şuan normal giriyorum kalktıysa açayım scyiŞuanda ban wawe yok beyler bi log cleaner atın Tekrar kullanın sabah fresh hesap aldım Bronz 1 Attı ilk maçta şuanda silver 2yim hala ban yok
nasil atılıyorŞuanda ban wawe yok beyler bi log cleaner atın Tekrar kullanın sabah fresh hesap aldım Bronz 1 Attı ilk maçta şuanda silver 2yim hala ban yok
atsana kanka bi ss , ws nasıl o kadar götürüyor merak ettik forum olarakŞuanda ban wawe yok beyler bi log cleaner atın Tekrar kullanın sabah fresh hesap aldım Bronz 1 Attı ilk maçta şuanda silver 2yim hala ban yok
imkansız 2 maçta ban yiyorum, uptade gelmesi lazım.Şuanda ban wawe yok beyler bi log cleaner atın Tekrar kullanın sabah fresh hesap aldım Bronz 1 Attı ilk maçta şuanda silver 2yim hala ban yok
atsana kanka bi ss , ws nasıl o kadar götürüyor merak ettik forum olarak