Süper Üye
what is your account levelI still play without anyban for 2 months or more
what is your account levelI still play without anyban for 2 months or more
hileyi nasıl kaydediyoruz her gün girdigim de ayarlar sıfırlanıyorYa ban man yok arkadaşlar kafayı mı yediniz? Lol çöktü şuan TR serveri 02.30 itibari ile aynı sorunla karşı karşıya. Sabaha çözülmüş olur panik yapmayın.
i was playing for 2 months with out bann and same day i get bann after 2 or 3 games !! do u know some way do fix this ?EUW / NO
what this ?sure
Post automatically merged:
guys ban wave came and passed, everyone got banned, i still have nothing, i'm still playing, now i'm making an account with bot, i'm going to try diamond or can i go to a higher league
agalar kıssaca herkes banlandı nerdeyse bende hala bir şey yok elmas veya daha üst lige kasmayı deneyeceğim şu an sanal pc ile level kasıyorum deniyorum yazıcam size
TR de otomatik algılıyor hileyi ilk başlangıcta botlara karsı girsen bile banlıyor hesabıwest te ban yemedım tr de yedım sanırım reportla ılgılı beyler aktıf olarak kesıntısız 16 mac falan oynadım west te ban yok sanırım reportlandıgında ban yıyıorsun
dün de ben yeni hesap actım westte ban dalgası olmaz dedim ama vallahi tek maç sonucu banlandımWestte yeni hesap açıp denedim, 2 maçta ban attı
Server fark etmiyor, sanırım yeni hesap olması kilit, yeni hesapları direkt detect'leyip banlıyordün de ben yeni hesap actım westte ban dalgası olmaz dedim ama vallahi tek maç sonucu banlandım
yea i know , i test and said that , we need update the security. and i have good news for ban HWID apexi play without Evde and i got banned from first match![]()