Ultra Üye
Malesef ban süresini uzattıramıyorsun max 5 el dayandım1 el atıyorum 2. eli atmadan banlanıyorum. Ban süresini uzatabiliyor muyuz? Log temizleyiciyi falan da kullanıyorum ama fayda etmiyo
Malesef ban süresini uzattıramıyorsun max 5 el dayandım1 el atıyorum 2. eli atmadan banlanıyorum. Ban süresini uzatabiliyor muyuz? Log temizleyiciyi falan da kullanıyorum ama fayda etmiyo
tek yapabileceğin beklemek1 el atıyorum 2. eli atmadan banlanıyorum. Ban süresini uzatabiliyor muyuz? Log temizleyiciyi falan da kullanıyorum ama fayda etmiyor.
Nasıl dayanmayı başarıyorsun dostum 4 maç sonra ban yedim hile ayarlarınımı kısıyorsun ?Uzun süredir banlanmadan oynuyorum umarım banlamamaya devam ederim.
yalan söylemek iyi değil bebeğimValla inan hiçbirşey yapmıyorum ekstra olarak tabi çok fazla belli etmiyorum
hileye erişimin yok nasıl oynuyorsun kardeşimUzun süredir banlanmadan oynuyorum umarım banlamamaya devam ederim.
çocuk gülüyor, bizi yasaklıyorlar ama kesinlikle orada değil.hileye erişimin yok nasıl oynuyorsun kardeşim
edit: benim hatam üyeler ulaşabiliyormuş hileye
Yes it's been 2 3 months the ban is still going onIs the ban rate still mediocre?
Eh, ben 10,5 maç dayandım.hala tek oyunda banlıyor mu
anlatsana kanka nesini güzel buldun genel olarak mı yoksa oynuyor musun hile ile aktif o yüzden mi güzel dedingüzel hile eline sağlık
bize ss atsana yada clip al bi görelimNeden yalan söyleyeyim ki ? banlansa banlandım diye yazardım bi çıkarım yok :S
@axtunning oynadığını söylüyorhilenin 2 oyunda banlaması kötü oldu eskiden 2 ay felan takılıyorduk![]()