Uzman Üye
ban süresi ne kadar ?
benim arkadaş sc ayarlarını yapmak için eğitim girdi ban yediAylar önce 2 hafta oynasak bile banlanmıyorduk şimdi egitimi gecip 1 mac atiyoruz bittigi vakit oyunu alta aliyor yani banlaniyoruz bunu üyelere açık değilde onaylı üye üstü falan mı yapsanız daha güzel olacak gibi lol zaten buyuk ihtimalle tespit etmiş bunu botlarda bile ban atiyormus cogu kiside
Average match time ban 1-3? Whats the current status?benim arkadaş sc ayarlarını yapmak için eğitim girdi ban yedi![]()
i got banned after 2 games.Average match time ban 1-3? Whats the current status?
Dene bence çok güzel bir hile space tusuna basıyorsun yapıyor her şeyibunu denemek istiyorum
sanırım eskisi kadar ilgilenmiyorlar kişisel işleri daha önemli olabilir diyecek bir şey yok sonuçta bunu ücretsiz olarak sağlıyorlar bize2 güne ban atıyor aga, nerden eski lazysharp
kişisel işleri değil de hile riot tarafından biliniyor ve yakalanıyor direksanırım eskisi kadar ilgilenmiyorlar kişisel işleri daha önemli olabilir diyecek bir şey yok sonuçta bunu ücretsiz olarak sağlıyorlar bize
kişisel işleri değil de hile riot tarafından biliniyor ve yakalanıyor direk