90 lvl çarla 1 aydır oynuyom0 dan açsam direk 1. maçta yiyorum
25lvl carda 3 aydır oynuyorum evade felan da acık ayrıca 0 hesap da ban atıyor sadece bence.
90 lvl çarla 1 aydır oynuyom0 dan açsam direk 1. maçta yiyorum
there's another addon specifically made for viego, you should check the forums outis there is away to add everfrost to combo ? and add viego combo ?
you are welcome sirthanks for the cheat friend, cheat running
Sandboxie fix fakat w 10 kullanıyorsanız gömme virtuali aktifleştirip oraya lol'ün tamamını ve script exe'sini açıp çalıştırdığınız zaman da aynı işlevi görecektir. Uzun zamandır bu teknikle ban atmıyor. Bilen kişi sayısı da 2 felandırriot bypass yapamaz mıyız? mesela önceden sandboxie vardı ve title sini değişiyorduk
yazdıgından bir şey anlamadım onlar neSandboxie fix fakat w 10 kullanıyorsanız gömme virtuali aktifleştirip oraya lol'ün tamamını ve script exe'sini açıp çalıştırdığınız zaman da aynı işlevi görecektir. Uzun zamandır bu teknikle ban atmıyor. Bilen kişi sayısı da 2 felandırFixlenene kadar oynayabilirsiniz ban yemeden
asla ana hesabınla girme %100 ban yiyorsun zaten belirtilmiş detected script inject ettiğinden sonra o hesabını unutban dalgası var mı , ana hesapla giriyim mi?
make sure you have dx9 mode onalready try it but i don't know why is not working for me
e o zaman çok da bir önemi yok gibi. Evade olmasa ne anlamı kalıyor ki?Hocam ''hiçbir'' zaman diyerek genelleme yapmayın da. 28 aydır bi fiil kullandığım 4 tane hesabım hala ayakta duruyor (evade-zoom-skin vs kapalı tabi logdan). Privateden geliştiricinin el becerisi asıl önemli olan şey.
yes im sur of everything but sadly not working thx for help bromake sure you have dx9 mode on