Virüs yok, için rahat olsun.birşey soracam bu hilede virus varmıdır?
Virüs yok, için rahat olsun.birşey soracam bu hilede virus varmıdır?
ben göremedim söylesen olurmuHilenin konusuna gidersen orda yazıyor kardeşim![]()
Hilenin konusunu soruyorsan şuan tam yerindesin en üstten 1. sayfaya tıkla zaten güncelleme olursa burayada Yöneticiler yorum olarak yazıyor bildirimi gelir sanaben göremedim söylesen olurmu
bu sayfadaki ilk mesajın sağ üstünde yazıyor olmalıben göremedim söylesen olurmu
sc şuan da güncel değil::::....MemoryHackers.org....::::
EN: This software is distributed as free-software. If you paid for this, you got scammed.
TR: Bu yazılım ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Bunun için ödeme yaptıysanız, dolandırıldınız.
VN: Phần mềm này được phân phối dưới dạng phần mềm miễn phí. Nếu bạn trả tiền cho điều này, bạn đã bị lừa.
PT: Este software é distribuído como software livre. Se você pagou por isso, foi enganado.
RU: Это программное обеспечение распространяется как бесплатное программное обеспечение. Если вы заплатили за это, вас обманули.
Waiting for League of Legends.exe
Game found !
[!] League of Legends hash missmatch! League Hash: 97460e9bf94802fccbe5fbe752064043 League Version: 12.3.421.3734
Belirli bir süresi yok güncellenirse buraya yazıyorlar zatenNe kadar sürer güncellenmesi ?
Güncellendi kardeşim kullanabilirsinHerkes beklemede galiba![]()
Ban yine aynı diyorlar 1 2 oyun şansın varsa 5 oyunguncelelndi ama ban?
dun gece 1 gun dayanmis yani 1 gece sahabina hesab askiya lanidiBan yine aynı diyorlar 1 2 oyun şansın varsa 5 oyun![]()
Denemeye gidiyorsan kaç oyunda ban yediğini yazarmısın buraya bilgi vermiş olursun bizedeherkese bol şans![]()