Süper Üye
of hesap acmaktan biktimDenemeye gidiyorsan kaç oyunda ban yediğini yazarmısın buraya bilgi vermiş olursun bizede
of hesap acmaktan biktimDenemeye gidiyorsan kaç oyunda ban yediğini yazarmısın buraya bilgi vermiş olursun bizede
Harbiden benimde hesap kalmadı son 1 2 tane var onuda bekletiyorum safe olursa kullanmak içinof hesap acmaktan biktim![]()
Evet güncellendi kullanabilirsingüncellendimi
100 küsür hesapta 10 maç attım gece daha ban yemediDenemeye gidiyorsan kaç oyunda ban yediğini yazarmısın buraya bilgi vermiş olursun bizede
Şans ya kardeşim tamamen dün biri 5 maç attı banlandı 2 maç attım ban yedim diyen var ama senin baya götürmüş nazar değmesin devam et lp kasmaya100 küsür hesapta 10 maç attım gece daha ban yemedi
Fresh accountlar 2 saate ban yiyor. Eski ve leveli yüksek hesaplar götürüyor 3-4 gün genelde.Şans ya kardeşim tamamen dün biri 5 maç attı banlandı 2 maç attım ban yedim diyen var ama senin baya götürmüş nazar değmesin devam et lp kasmaya![]()
Bence alakası yok geçen 190 level 2 yıllık hesap gitti benim sırf bu leveli yüksek muhabbetine inandım açtımFresh accountlar 2 saate ban yiyor. Eski ve leveli yüksek hesaplar götürüyor 3-4 gün genelde.
benim 2 yıllık hesap dia 3 e kadar dayanmıştıBence alakası yok geçen 190 level 2 yıllık hesap gitti benim sırf bu leveli yüksek muhabbetine inandım açtım![]()
bronzdan dia 3 ebenim 2 yıllık hesap dia 3 e kadar dayanmıştı
Şanslısın diyebiliriz ama günde kaç maç attığına bağlı 3 5 maç atıp çıkıyorsan olabilir ama tüm gün oynuyorsan ve yemediysen ona rağmen gerçekten şanslısınbenim 2 yıllık hesap dia 3 e kadar dayanmıştı
Post automatically merged:
bronzdan dia 3 e
benim oda yok 1 tane var ayin 13 de ban acilcakHarbiden benimde hesap kalmadı son 1 2 tane var onuda bekletiyorum safe olursa kullanmak için
Beklemene gerek yok 20tl hesap satılıyor al kullan zaten ban yerse hepsi yiyor eski yeni farketmezbenim oda yok 1 tane var ayin 13 de ban acilcak![]()
LP reborn detect olmadan önce 70 level eski hesapta 4 gün aralıksız oynadık , gece gündüz. 4. günün sonunda ban yediŞanslısın diyebiliriz ama günde kaç maç attığına bağlı 3 5 maç atıp çıkıyorsan olabilir ama tüm gün oynuyorsan ve yemediysen ona rağmen gerçekten şanslısın![]()
LPReborn çok güzel hileydi ben onunla 12 gün unranked hesabı plata kastım ban dalgası geldi herkesle birlikte bende yedimLP reborn detect olmadan önce 70 level eski hesapta 4 gün aralıksız oynadık , gece gündüz. 4. günün sonunda ban yedi
Evet güncellendi kullanabilirsin kardeşimGüncellendimi ?
TamamdırEvet güncellendi kullanabilirsin kardeşim
evet güncellendi hocamGüncellendimi ?
para olsa 20 tl degil 100 tl lik alirim xdBeklemene gerek yok 20tl hesap satılıyor al kullan zaten ban yerse hepsi yiyor eski yeni farketmez