Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben hep 1 maçta banlanıyorum bunun bir ayarı varda mı bilmiyorum adamlar 4 maç diyor biri 40 maç diyor ben hep tekte gidiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ben hep 1 maçta banlanıyorum bunun bir ayarı varda mı bilmiyorum adamlar 4 maç diyor biri 40 maç diyor ben hep tekte gidiyorum
Anladığım kadarıyla yeni veya düşük levelli hesaplar hemen banlanıyor eğlence modu da olsa. Fakat eski ve yüksek levelli hesabımda oynuyorum aylardır ban yok. Riot adam kayırıyor desek yeridir :D Tabi takdir seviyene de bakıyordur.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Anladığım kadarıyla yeni veya düşük levelli hesaplar hemen banlanıyor eğlence modu da olsa. Fakat eski ve yüksek levelli hesabımda oynuyorum aylardır ban yok. Riot adam kayırıyor desek yeridir :D Tabi takdir seviyene de bakıyordur.
hocam taktiğiniz nedir :D

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu hatayı (xstatus) alıyorum ya bazen kendılıgınden duzelıyor sonra yıne bu hatayı verıyor temp temızledım rest attım yıne duzelmedı forumda benzer konulara baktım çözüm bulamadım bilen varmı ?

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu hatayı (xstatus) alıyorum ya bazen kendılıgınden duzelıyor sonra yıne bu hatayı verıyor temp temızledım rest attım yıne duzelmedı forumda benzer konulara baktım çözüm bulamadım bilen varmı ?
Bende alıyorum ya düzelmiyor
Windows Defender'ı kapatıp loader'ı yönetici olarak açtığınızda düzelmesi gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
boylemi kalcak hep
yani admin oalrakmı kalcak
.s
nie böyle oldu fixmi yedi

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yup same here, i have a 3-4 year old account with good standing ad ive been using this cheat for about a year now no issue just dont be obvious

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
noldu yaw ne guzel oynuyorduk kapandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...