where fromIm getting this error at start up :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
It worked yesterday. Today doesn't work anymore.
TR: Açılışta bu hatayı alıyorum. Dün çalıştı. Kötü türkçem için özür dilerim, google translate.
eu w. but i fixed it i deleted my windhsarp folder and redownloaded it and now it works.where from
yama ptchedEvet yeni patch geldi
evet şu an çalışıyor ama ban yiyenler var bilgin olsunarkadaşlar hile sizde çalışıyormu?
dx9 aktif mi hocam ? tam ekrandan çıkarıp çerçevesiz yapmayı unutmayınbende hile inject oluyor fakat oyun içinde menu gelmiyor, nedenini bilen varmı?
evet bro gece 20 dk lık bir bakım olmuştu onun haricinde sürekli kullanıyorum.şu an sen de çalışıyor mu yani
oyuna girdiginde injectle..::Memoryhackers.org::..
TR: Bu yazılım, ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Bunun için para ödediyseniz, dolandırıldınız.
EN: This production is distributed as free-software. If you paid for this, you got scammed.
RU: Эта продукция распространяется как бесплатное программное обеспечение. Если вы за это заплатили, вас обманули.
VN: Sản phẩm này được phân phối dưới dạng phần mềm miễn phí. Nếu bạn trả tiền cho điều này, bạn đã bị lừa.
Waiting League of Legends.exe
League Hash: 927b2c01750769b0ea3c20f67fa52f16
WSB: Success
Successfully injected...
şu yazıyor, ve oyun içinde menu gelmiyor sebebini bilen yardım etsin
ban yediriyor aga daha yeni yedim yaaaoyuna girdiginde injectle
1 elde ban xdban yediriyor aga daha yeni yedim yaaa
oyuna girdiğimde injectliyorum zaten, ona rağmen menu gelmiyor, düne kadar sorun yoktu bugün almaya başladım bu hatayıoyuna girdiginde injectle
defenderi kapat yeniden deneoyuna girdiğimde injectliyorum zaten, ona rağmen menu gelmiyor, düne kadar sorun yoktu bugün almaya başladım bu hatayı
Düzeliyor tekrar bozuluyor dedıgını yaptım olmadı.Windows Defender'ı kapatıp loader'ı yönetici olarak açtığınızda düzelmesi gerekiyor.