Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben hale banlanmamışım bendeki şansmı yokmu başka bişeymi herkes 1 oyunda bandan bahsediyor 2 haftadan fazladır oynuyorum ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
olum tf bu forumdansın biliyorum karşındaki kalista ben içinden geçicem olum senin

Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
I already tried to play this game, but I always lose interest very quickly.
I will download and play with this hack.
Is he bathing?

Üye
4 HİZMET YILI
Hocam tabi ki kimse zorlamadı bu Windsharpı kullanmaya :pandevil: bi deneyelim dedik yeni karakter actık 1Lvl. ayarlarını yapalım diye Custom oyun kurdum 1 bot ile cıktıgımızda ban yemiştik :) :) :) adama ohaaa derler :kekw::kekw::kekw: detected olayınıda gecmiş bu Windsharp sadece merak ettiğim Moderatorler hala neden bu botu bu sitede tutuyorlar illa bi kaç kişi dicek "zorlamı kullandırıyorlar kullanma kardeşim" falan diye de tamam ban riskini bende biliyorum da 2-3 oyun ataydık be vicdansızlar custom oyunda ban yemek ne :kekw::kekw::kekw:

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
46 oyundur ban yemeyen hesabım yaptığınız güncellemeden sonra çat diye banlandı :D çalışan neyi bozdunuz ya :D

1 Oyun sonra ban atmaya başladı, banlanmayan bi kaç kişi de banlansın istediler herhalde eşit olalım haksızlık olmasın :D

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Describe the error, everything works

To me it works but I noticed one big problem, everytime I press "V" Im getting heavy FPS drops from 80 down to 20, and my screen freezes a bit, but only when I press "V" for Lane clear. I can press Spacebar, X, C, and its all fine, but when I press "V" my FPS become unplayable.
Im using a Ryzen 3 2200U, 8GB and SSD. Without script I get 150 FPS, with scripts I get about 80 FPS,
and when I press "V" it becomes unplayable.

Google Translate:

Bana göre işe yarıyor ama büyük bir sorun fark ettim, "V" düğmesine her bastığımda FPS 80'den 20'ye düşüyor ve ekranım biraz donuyor, ancak yalnızca Lane clear için "V"ye bastığımda. Ara çubuğuna, X, C'ye basabiliyorum ve sorun yok ama "V"ye bastığımda FPS'im oynanamaz hale geliyor.
Ryzen 3 2200U, 8GB ve SSD kullanıyorum. Komut dosyası olmadan 150 FPS alıyorum, komut dosyaları ile yaklaşık 80 FPS alıyorum, ve "V"ye bastığımda oynanamaz hale geliyor.

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
To me it works but I noticed one big problem, everytime I press "V" Im getting heavy FPS drops from 80 down to 20, and my screen freezes a bit, but only when I press "V" for Lane clear. I can press Spacebar, X, C, and its all fine, but when I press "V" my FPS become unplayable.
Im using a Ryzen 3 2200U, 8GB and SSD. Without script I get 150 FPS, with scripts I get about 80 FPS,
and when I press "V" it becomes unplayable.

Google Translate:

Bana göre işe yarıyor ama büyük bir sorun fark ettim, "V" düğmesine her bastığımda FPS 80'den 20'ye düşüyor ve ekranım biraz donuyor, ancak yalnızca Lane clear için "V"ye bastığımda. Ara çubuğuna, X, C'ye basabiliyorum ve sorun yok ama "V"ye bastığımda FPS'im oynanamaz hale geliyor.
Ryzen 3 2200U, 8GB ve SSD kullanıyorum. Komut dosyası olmadan 150 FPS alıyorum, komut dosyaları ile yaklaşık 80 FPS alıyorum, ve "V"ye bastığımda oynanamaz hale geliyor.
Try to close the client during the game and it should help, the characteristics of the computer will not help here, I advise you to close the client and then it will be stable, which helped me

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dünde oynadım bugünde hale ban atılmadı hesabıma acaba benim hesaptamı bişey var sizin hesaplardamı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...