windsharp ta bana direk ban attı ama herkes bu sc nin çok daha risksiz olduğunu söylüyor ... deneyip görücezReis lpreborn ban riski daha mı az
windsharp ta bana direk ban attı ama herkes bu sc nin çok daha risksiz olduğunu söylüyor ... deneyip görücezReis lpreborn ban riski daha mı az
Ban yedin mi ?Güzelmiş teşekkürler
it works but is detectedSon durum nedir? Çalışmaya devam ediyor mu?
reisim kullanım sonucunu iletir misin arasındaki farklar ve ban süresi hakkında, teşekkürlerwindsharp ta bana direk ban attı ama herkes bu sc nin çok daha risksiz olduğunu söylüyor ... deneyip görücez
from 1-2-3 gamesban in how many days?
çalışıyor mu kanka scarkada ne yapıyor bu sc ? çünkü açtığım anda 1k ping oluyor
kanka çalışmasında sıkıntı yok çalışıyor ama arada ping uçura biliyor neden bilmiyorum. Ve uyarayım sc detected 2-3 maça ban atabiliyor, daha uzun da sürebilir şansa bağlıçalışıyor mu kanka sc
Keşke direck lpreborn kullansaydın geçmiş olsundetect olduğu için 3 oyundan sonra ban yedim malesef LPreborn daha iyi duruyor şimdilik
yani normal olarak her hilenin riski var riskten kastım şu beli ede ede oynarsan elbet ban yersinElinize sağlık güzel bir hile olmuş fakat ban riski yüksek napak hile kullancaksan onada katlancaz
there was a time when it was not found for a long timewindsharp her zaman tespit edilebilir olacak mı? Tespit edilemediği bir zaman oldu mu?