Çözüldü WindSharp Lee Sin insect yaparken kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar birkaç gündür lolde leesen de insec de kasma sorunu yaşıyorum nasıl düzelir bilmiyor hedef kuklalarında denedim hiçbir kasma sorunu olmuyor ama karakter ustunde denedimmi fps birden 01 e düşüyor nasıldüzelcek

Çözüm
Kanka normal kukla sana skill atmıyor evade yapmıyorsun ama normal adam sana skill atıyor evade (dodge) çalıştığı için kasar yeni bilgisayar aldım yarın gelicek şuan kullandığım pc özellikleri düşük aynı şekilde bendede fps drop falan oluyor
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka normal kukla sana skill atmıyor evade yapmıyorsun ama normal adam sana skill atıyor evade (dodge) çalıştığı için kasar yeni bilgisayar aldım yarın gelicek şuan kullandığım pc özellikleri düşük aynı şekilde bendede fps drop falan oluyor

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk skil de atmıyor ki
Post automatically merged:

knk skil de atmıyor ki
aceba dodgye fln kapasam düzelirmi

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Herkesde o sorun var scriptte genel olarak minyon hesaplama sorunu var insec tuşuna basınca minyonlara q atıp totem tekme atıyo genelde o yüzden minyon hesaplaması lazım oda fps düşürüyo.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
O kasma arkadaşın dedigi gibi karşındaki adamında skill atarak efekt çıkartıyor ve bence bu yüzden kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...