arkadaşlar yeni scripti denedim herkese önerebilirim çok iyi yapılmış çok ince dokunuşlar var mesela lazy kadar belli dodge atmıyor bazen hafiften de olsa yiyor bir tek skiller gecikmeli ve farmla onları bildiğim kadarıyla ayarlardan farm bölümünde mesela delayla ayarlıyorsunuz falan onun hariciden acilen fps sorununa göz atılmalı pc iyi olmasına rağmen sorun yaşıyorum ellerinize sağlık
Farm alırken sıkıntı oluyor diyorsunuz ama farmı nerde aldığınızda önemli arkaşlar. LH yerine pushlayarak alın kule altında falan daha az kaçırabilir. Skilleri geç atıyor denmiş onları ayarlayabiliyorsunuz ama tutturamama ihtimali artıyor.
Farm alırken sıkıntı oluyor diyorsunuz ama farmı nerde aldığınızda önemli arkaşlar. LH yerine pushlayarak alın kule altında falan daha az kaçırabilir. Skilleri geç atıyor denmiş onları ayarlayabiliyorsunuz ama tutturamama ihtimali artıyor.
Sc yeni çıktı dostum eskiden lazysharp mı vardı ben hiç onunla girmedim yeni öğrendim bu sitede sc olduğunu hemen onaylı üye olup deneyeceğim yorumlarımı da paylaşırım ilk deneyimimi
bence hafiften de olsa yiyor meselesi scriptin geliştirme sürecinde olduğu için. hilede küçük de olsa sorunlar var. auto dodge'da çıkan sıkıntılar da bunu gösteriyor zaten.