Üye
lpreborn
lprebornwindsharp mı daha iyi yoksa LPReborn mu ilk defa kullanıcam hangisini önerirsiniz?
lprebornwindsharp mı daha iyi yoksa LPReborn mu ilk defa kullanıcam hangisini önerirsiniz?
LPReborn tartışmasızdır dostum windsharp kullanan kalmadıwindsharp mı daha iyi yoksa LPReborn mu ilk defa kullanıcam hangisini önerirsiniz?
LPReborn hem ban açısından daha güvenilir (ban atmaz o kadar) ayrıca daha fazla özellik var Windsharp kullanmanı önermem 2 3 elde ban yersinwindsharp mı daha iyi yoksa LPReborn mu ilk defa kullanıcam hangisini önerirsiniz?
Windsharp ban yiyebilirwindsharp mı daha iyi yoksa LPReborn mu ilk defa kullanıcam hangisini önerirsiniz?
Ya onunda eglencesi ayri ama simdi ahahahLPReborn daha iyi Windsharp ban yemiyeni duymadım
Fix yiyene kadar devamlpreborn tabi ki de knk ban durumu yok en azından şimdilik
Windsharp ban sebebiduyduguma gore lpreborn
Lblebornla diamonddan mastere ciktin ve hesap ban yemediwindsharp ve lpreborn temelde aynıdır, ancak windsharp 1 oyundan sonra yasaklanır ve lpreborn çok güvenlidir
LPReborn
LPR eborn ban yedirmiyor knk wind sharp 1 2 hesapta denedim ilk maçtan sonra banlandıwindsharp mı daha iyi yoksa LPReborn mu ilk defa kullanıcam hangisini önerirsiniz?
lpReborn kaldı hocam windSharp ile aynı arayüze sahip ancak ban süresi uzatıldı diye biliyorum yanlış anlaşılmasın ( windsharpda 2 günde yiyorsanız burada 1 hafta diye hatam varsa affola )windsharp mı daha iyi yoksa LPReborn mu ilk defa kullanıcam hangisini önerirsiniz