Çözüldü WindSharp Net Framework hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
arkadaşlar 1 aya yakın kulanmıyorum hi.ç bi sorun yoktu ama şimdi oyuna giriyom girince bu hatayı verior sc ve sadece farm çalışıyor başka hiç bişey çalışmıyor bu hata yüzünden.1 aya yakın dır kulanıyorum hiç bi sıkntı yoktu fremowrk da güncel yüklü ama niye böyle hata alıyorum ?

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Sisteminizdeki tüm AC servislerini, Windows Defenderı ve Adblocker varsa kapatın.

%temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Bunları kurun:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(install_all.bat dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.)

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
yorumun için çok teşekkür ederim fakat bütün deiklerini uygulamadım ama yine anyı hatayı alıyorum daha sabah oynuyordum ya bi anda oldu böyle

Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
yorumun için çok teşekkür ederim fakat bütün deiklerini uygulamadım ama yine anyı hatayı alıyorum daha sabah oynuyordum ya bi anda oldu böyle
merhabalar ben teşekkür ederim fakat net framework hatasının sebebi bu üstte attığım 2 şeyin eksik/bozuk olmasından kaynaklıdır. mesajınızda uygulamadım yazmışsınız uygulayıp dönüş yaparsanız güzel olur.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
merhabalar ben teşekkür ederim fakat net framework hatasının sebebi bu üstte attığım 2 şeyin eksik/bozuk olmasından kaynaklıdır. mesajınızda uygulamadım yazmışsınız uygulayıp dönüş yaparsanız güzel olur.
microsoft olan kurulurken hata veriyor ama öncednede o sorun yoktu dedigim gibi dahas bah oynadım ve üste attıgın şeyide kurdum şimdi topluca anllatıgın şekil öncedende kuruluydu onlar zaten fakat yine aynı hatayı alıyorum hocam

Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
microsoft olan kurulurken hata veriyor ama öncednede o sorun yoktu dedigim gibi dahas bah oynadım ve üste attıgın şeyide kurdum şimdi topluca anllatıgın şekil öncedende kuruluydu onlar zaten fakat yine aynı hatayı alıyorum hocam
DirectX sürümlerinizi sisteminizden tamamen kaldırın ve kurmayı deneyin hata vermesi normal değil.

bunu kurmaya çalışın
ardından üstte attığımı kurmaya çalışın.

Hile kullanmıyorum :*
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bendede aynı hata var bazen olmuyor ama ekran zoom oluyor çözemiyorum bi türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...