windsharp odak sorunu ve hız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Scriptin çok ciddi odak sorunu var. Ve ayrıca hızı bazen yavaşlıyor hatta direk duruyor. Sorunu tam olarak anlatmak için örnek vermek istiyorum:
ADC Cait oynuyorum ve supportum Leona karşı adc'yi stanladı. Combo tuşuna basınca 1.5 saniye kadar bekledi ve sonra düz atak atmaya başladı ve ara ara duraksadı. Menzilden çıkmadı veya atağı sonlandıracak herhangi bir sorun olmadı yani. Diğer odak sorunu da stanlanan ve canı az olan yani combo tuşuna basınca saldırması gereken adc yerine diğerine odaklanıyor. Mesela leona karşı adc'yi stanladı ama comboya basınca script tank supporta odaklandı ve ona saldırmaya devam etti. Target Selector'daki ayarlar kesinlikle işe yaramıyor.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
@Chuck Bartowski targetselector ayarlarını atsaydın bi işe yarardı belki açtığın konu.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Şuan ban atıyormu yada herhangi bir sorun varmı deneyen varmı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk hile videosunda iyiydi ama varmış sıkıntıları

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Cait kullanirken script aktif ettigine emin misin. Cunku ben oyun bitmis script aktif etmeye unutmusum. Ayrica sana bir konuda hak vericem. AA yaparken bende de karakter hic bir sey yapmiyor. Ama arada sirada

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
target selector kısmından karşıdaki adc nin mesela kogmaw 2 ise 5 yap onu karşıda nautilus varsa onu 2 ye düşür

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
lazysharpta ki gibi autopriority gelse iyi olabilir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
configini resetle veya başka configler dene

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Target Selector ile alakalı değil. Donup duruyor. Bazı herolarda mesela KogMaw-İrelia'da bu sorun olmuyor. Hero scriptlerinde sıkıntı var zanlımca.
Dediğin gibi sorun orbwalker champ addon uyuşmazlığından dolayı da olabilir, öğrenmek için soruyorum target selector ayarında search kısmında simple mı kullanıyorsun yoksa weight mi weight kullanıyorsan yukardaki weight kısmından hangi ayarları yaptın (low hp, least auto attack v.b ayarların bulunduğu kısım), simple kullanıyorsan auto priority olarak mı bırakıyorsun kendin mi ayarlıyorsun, son olarakta kullandığın cait addonu ıdk mi ? Küçük bir ihtimal de olsa prediction ayarından kaynaklı olabilir, pred ayarını değiştirerek dene.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
target modunu neyde kullanıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...