Üye
hızlı dönüyor ,
benim karkater titiryor hala ban yemedim 9. ay ban yemenin oynayışla alası yok lol birşey inject edildiğini anlayınca ban yersinScript'i açıp sadece space tuşuna basıp evade'i fulleyip titreyerek dodgelarsan tüm skilleri mutlaka yersin banını ama config'ini kendin özel maçta yapıp legit şekilde kullanıp skill dodge'layacağın zaman tuşa basıp bazı yerlerde space kullanırsan asla ban yemezsin 4. ayımı dolduruyorum hala ban yemedim onun yanı sıra tabikide cfg'min sağlam olmasıda ayrı konu
Ekli dosyayı görüntüle 53775
confingini paylaşı mısınScript'i açıp sadece space tuşuna basıp evade'i fulleyip titreyerek dodgelarsan tüm skilleri mutlaka yersin banını ama config'ini kendin özel maçta yapıp legit şekilde kullanıp skill dodge'layacağın zaman tuşa basıp bazı yerlerde space kullanırsan asla ban yemezsin 4. ayımı dolduruyorum hala ban yemedim onun yanı sıra tabikide cfg'min sağlam olmasıda ayrı konu
Kanka cfg yi benimle paylaşır mısın ?Script'i açıp sadece space tuşuna basıp evade'i fulleyip titreyerek dodgelarsan tüm skilleri mutlaka yersin banını ama config'ini kendin özel maçta yapıp legit şekilde kullanıp skill dodge'layacağın zaman tuşa basıp bazı yerlerde space kullanırsan asla ban yemezsin 4. ayımı dolduruyorum hala ban yemedim onun yanı sıra tabikide cfg'min sağlam olmasıda ayrı konu
knk cfg varmı önerdiğin yada seninkini atabilirmisin banaScript'i açıp sadece space tuşuna basıp evade'i fulleyip titreyerek dodgelarsan tüm skilleri mutlaka yersin banını ama config'ini kendin özel maçta yapıp legit şekilde kullanıp skill dodge'layacağın zaman tuşa basıp bazı yerlerde space kullanırsan asla ban yemezsin 4. ayımı dolduruyorum hala ban yemedim onun yanı sıra tabikide cfg'min sağlam olmasıda ayrı konu
Knka ne açarsan aç oyun bir şey inject edildiğini anladığı anda ban yersin config falan hikaye. Rapor yersen belki daha çabuk ban yersin ama bu işin sonunda ban var.bir şey sormak istiyorum ben ban yemek istemiyorum bu yüzden dodgeyi ve ya oto skill açmasan sadece rakip spellerin zamanını görebilmek için açsam ban yer miyim yani tespit edilir mi kullandıgım
Yememe ihtimalin şöyle var hile her güncellemede update geliyorsa güncellenme hileden eksik kalmıyorsa sende belli etmiyorsan yeme ihtimalin çok düşük ama hile fixlenip güncelleme gelmezse ne yaparsan yap 1 kere inject edip kapatsan bile ban yiyorsunBen bu hile muhabbetini hiç bilmiyorum şimdi bi süre geçtikten sonra kesin ban yiyor muyuz yoksa düzgün kullanırsak yememe ihtimalimiz de var mı
Script'i açıp sadece space tuşuna basıp evade'i fulleyip titreyerek dodgelarsan tüm skilleri mutlaka yersin banını ama config'ini kendin özel maçta yapıp legit şekilde kullanıp skill dodge'layacağın zaman tuşa basıp bazı yerlerde space kullanırsan asla ban yemezsin 4. ayımı dolduruyorum hala ban yemedim onun yanı sıra tabikide cfg'min sağlam olmasıda ayrı konu
e peki bicfg vermen yok muScript'i açıp sadece space tuşuna basıp evade'i fulleyip titreyerek dodgelarsan tüm skilleri mutlaka yersin banını ama config'ini kendin özel maçta yapıp legit şekilde kullanıp skill dodge'layacağın zaman tuşa basıp bazı yerlerde space kullanırsan asla ban yemezsin 4. ayımı dolduruyorum hala ban yemedim onun yanı sıra tabikide cfg'min sağlam olmasıda ayrı konu
e peki bicfg vermen yok mu
asıl hesabımda 1.5 sezondur kullanıyorum hala ban yemedim ama dur bakalım yakındır hissediyorummutlaka banlatır ya kaçarı olacağını sanmıyorum. Kullandıktan 1 gün sonra da olabliyor 3ay sonrada olabiliyo daha önce elobuddy vardı ve hesabım banlandı. Güncelleme konusunda da hiç bilmiyorum valla nasıl yürüyor işler
işte o inject edilmesini anlarlarsa banlanırım biliyorum ama rapor yemezsem anlaşılır mı ki? zaten oto skill veya dodge açmazsam anlaşılmaz rapor yemem sadece rakip flash falan var mı ona bakcam bundan rapor yemem.yemezsem bakmazlar diye düşünüyorum ama çok bilgim yokKnka ne açarsan aç oyun bir şey inject edildiğini anladığı anda ban yersin config falan hikaye. Rapor yersen belki daha çabuk ban yersin ama bu işin sonunda ban var.
Bu hilede sistem tarafından eninde sonunda tanımlanacak ozaman herkes ban yiyecek.işte o inject edilmesini anlarlarsa banlanırım biliyorum ama rapor yemezsem anlaşılır mı ki? zaten oto skill veya dodge açmazsam anlaşılmaz rapor yemem sadece rakip flash falan var mı ona bakcam bundan rapor yemem.yemezsem bakmazlar diye düşünüyorum ama çok bilgim yok