Çözüldü WindSharp otomatik mi yakalanıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar. Windsharp adlı script'i buradan indirdim ve normal öyle 6-7 levellik hesaplarımda denedim ve 1 gün içinde ban yedim. Kalıcı olarak uzaklaştırılmış hesaplar bunlar. Şimdi merak ettiğim bir konu var, rakibin bizi reportlaması mı lazım yoksa sistem kendisi mi algılıyor script olduğunu? Çünkü hile %100 çalışıyor. Mesela örnek vereyim yasuo oynuyorum çok hızlı lane itiyor, normal bir insanın yapamayacağı hareketler falan yapıyor çar. 3-4 kişi arasından maksimum 1-2 skill yiyerek çıkıyordum. Yani bildiğiniz legit kullanmak yerine düpedüz belli ederek kullandım. Sizce sistem mi algılıyor yoksa oyuncular raporlaması sonucu mu oluyor?

Çözüm
Ne kadar legal oynasanız da hile detected durumdır. Bu şu anlama gelmektedir. Hileyi oyuna inject ettiğiniz andan itibaren hilenin özelliklerini kullanmasanız dahi ban yersiniz yani evet otomatik algılıyor.
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Ne kadar legal oynasanız da hile detected durumdır. Bu şu anlama gelmektedir. Hileyi oyuna inject ettiğiniz andan itibaren hilenin özelliklerini kullanmasanız dahi ban yersiniz yani evet otomatik algılıyor.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Evet şimdi daha mantıklı geldi o hile kısmında "Dedected" kısmına hiç dikkat etmemiştim. Allahtan ki ana hesaplarımda kullanmadım. Neyse teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...