Onaylı Üye
Oyun donuyor ses var ama görüntü yok çalışmıyor çözümü varmıdır ?
çerçeve modunda ise pencere moduna alıp kullanmayı dene yada tam tersini yap ....!Oyun donuyor ses var ama görüntü yok çalışmıyor çözümü varmıdır ?
vcruntimes oluyor diye biliyorum zaten onun tek farkı bütün sürümleri bi arada olmasıaynı sorun bendede vardı all in one runtimes kurduktan sonra cözüldü
evetvcruntimes oluyor diye biliyorum zaten onun tek farkı bütün sürümleri bi arada olması
vcruntimes oluyorvcruntimes oluyor diye biliyorum zaten onun tek farkı bütün sürümleri bi arada olması
vcruntimes dene olmaz ise oyunu tamamen sil ve tekrar yükle bildiklerim bunlarOyun donuyor ses var ama görüntü yok çalışmıyor çözümü varmıdır ?
aynen silip yüklemek işini çözebilir yada tam onarımda yapabilirsinvcruntimes dene olmaz ise oyunu tamamen sil ve tekrar yükle bildiklerim bunlar![]()
vur düzelir gibi oluyor ama çoğu zaman düzeliyoraynen silip yüklemek işini çözebilir yada tam onarımda yapabilirsin
aynen öle eskiden kasayı tekmeliyorduk onun muhabetine döndü ama herzaman sonunda düzeliyorvur düzelir gibi oluyor ama çoğu zaman düzeliyor![]()
aynen öle ama performan yönünden yeniler daha iyi adı üstünde yenişimdi ki parçalar küfür etmeye gelmiyor hemen bozuluyor eskisi parçalar daha dayanıklıydı![]()