26 Şub 2021 #1 yuriddlc Y Üye Katılım 17 Nis 2020 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Yaş 25 6 HİZMET YILI windsharp yukleyip oyuna giriyorum oyun donup duzeliyor 15 saniye sonra oyun çöküyor çözümü bilen yazabilirmi
windsharp yukleyip oyuna giriyorum oyun donup duzeliyor 15 saniye sonra oyun çöküyor çözümü bilen yazabilirmi
Çözüm K K karabuklubela 27 Şub 2021 aga alt tab atıyorsan atma o kasma süresinde bende de oluyordu ama çökmesinin sebebi o mudur bilmiyorum
aga alt tab atıyorsan atma o kasma süresinde bende de oluyordu ama çökmesinin sebebi o mudur bilmiyorum
27 Şub 2021 #2 karabuklubela K Onaylı Üye Katılım 6 Ara 2020 Mesajlar 140 Çözümler 2 Tepki puanı 7 Ödüller 6 Yaş 57 5 HİZMET YILI aga alt tab atıyorsan atma o kasma süresinde bende de oluyordu ama çökmesinin sebebi o mudur bilmiyorum Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
aga alt tab atıyorsan atma o kasma süresinde bende de oluyordu ama çökmesinin sebebi o mudur bilmiyorum
27 Şub 2021 #3 mrplus36 M Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam Süper Üye Katılım 20 Ağu 2015 Mesajlar 615 Çözümler 3 Tepki puanı 26 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Dostum oyunun içine girdiğinde açarsan hileyi daha iyi olur ben oyunun icinde açıyorum karşılaşma başlayınca atmıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
Dostum oyunun içine girdiğinde açarsan hileyi daha iyi olur ben oyunun icinde açıyorum karşılaşma başlayınca atmıyor