Çözüldü WindSharp oyun donuyor sadece kamera hareket ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
memoryui yi açıp herşeyi yapıp waiting league of legends dior oyuna giriyorum herşey tamam pcye menü geliyo ezvade tik falan atıyorum tamam diye ama oyun başlayınca karakterim donuyor skill falan acamıyorum sadece kamerayla geziyorum bunun sorunu nedir (güvenlik duvarı açıktı bunlar yaşanırken)

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
memoryui yi açıp herşeyi yapıp waiting league of legends dior oyuna giriyorum herşey tamam pcye menü geliyo ezvade tik falan atıyorum tamam diye ama oyun başlayınca karakterim donuyor skill falan acamıyorum sadece kamerayla geziyorum bunun sorunu nedir (güvenlik duvarı açıktı bunlar yaşanırken)
İstemciyi açın lobideyken loader'ı başlatın. Oyun açılana kadar bekleyin. Karakterleri gördüğünüz zaman(sihirdar vadisine hoşgeldiniz dediği zaman) siteden yükle basın ve hile aktif olana kadar hareket etmeyin. Küçük bir donma yapacak çünkü oyuna enjekte olurken. O donma geçince rahat rahat oynarsın. Donduğu zaman hareket ettirmeye çalışma hiçbir yere tıklama o zaman oyun kapanabilir ya da donma kalıcı olur.

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Oyundayken y tuşuna başarak bu sorunu çöze bilirsin canım kardeşim denemelisin <3

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
virüs koruyucu programları kapat pencereli başlat olmazsa sisteminden kaynaklı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...