Çözüldü WindSharp oyun içerisinde random çöküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Selamlar dostlar, windsharp ile ilgili bir problemim var, özellikle de vadi harici diğer oyun modlarında oynarken kafasına göre oyun çöküyor. Her şeyi denedim, dx modu, çerçeve, ve tüm elementleri de yükledim yüklenmesi gereken, araştırma yaptım ve uyguladım birkaç çözümü ama yine de oyun içerisinde bu random çökmelerin önüne geçemedim. Böyle bir sıkıntısı olan var mı? Varsa nasıl çözdü merak ediyorum. Takım savaşlarının ortasında oyunun çökmesi gerçekten sinir bozucu oluyor, sebebinin ne olduğunu merak ediyorum, umarım yardımcı olabilirsiniz.

Çözüm
Üstteki üyelerin dediklerine ek olarak şunlara dikkat edin.

Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi dx9 modunu işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
dx9.png
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
knk c ve v tuşuna yani farm ittirme tuşuna cok basrsan kasıyor ve hata verip atıyor bide oynu çerçevesiz moda al değilse eğer

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Üstteki üyelerin dediklerine ek olarak şunlara dikkat edin.

Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi dx9 modunu işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
dx9.png

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...