WindSharp Rehberi Gelsin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Selam forum üyeleri WindSharp'ı çözememiş,kullanamayan veyahut zorluk çeken kardeşlerim için youtube videosu çekeyim mi? tamamen hilenin her özelliğinden bahsedip videoyu liste dışı yapıp sadece forum üyelerine açarım tabi isterseniz

Edit:Arkadaşlar videoyu çektim fakat "OBS" diye bi program indirdim bilmiyordum programı ekran kartımın driver'ıyla çekicektim sıkıntı yaşadım 30 fps oldu video :(

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kanka çekersen iyi olur da bir şey sorucam mesela bazı herolarda farm almıyor bazı herolarda çok iyi farm alıyor o genel sorun dimi

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
kanka çekersen iyi olur da bir şey sorucam mesela bazı herolarda farm almıyor bazı herolarda çok iyi farm alıyor o genel sorun dimi
kankam windsharp'ı sadece tek bi hero için kullanıyorum o yüzden birşey diyemem fakat zamanında bende almıyordu mini patch olayları olmuştu ama sonrasında düzeldi ama genel sorun olabilir belki bişey diyemiyorum :(

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kullanmakta güçlük çekenlere yardımcı olabilecek bir konu olacaktır yapmalısın bence

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar gelen istek üzerine yarın öğlen 12-1 gibi video elinize ulaşacaktır teşekkür ederim katılımınız için

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kesinlikle mükkemmel olur bu arada bastığın tuşları belirtsen mütüş gider

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ben yeni üyeyim lol eklentisini kullanmak istiyorum beyler yardımcı olurmusunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çekersen baya iyi olur yeni gelen ve hileleri bilmeyen arkadaşlar için ve şimdiden eline sağlık kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...