Bu sc lazysharpdan daha kaliteli duruyor sana katılmıyorumbence de lazysharp güncellensin.
Konusu açılmadı diye biliyorum Uİ'den ulaşılıyorwindsharp ın konusu nerde bilenler atabilirmi bulamıyorum nasıl çalışıyo felan bilgim yokta bilenler atarsa sevinirim.
peki 19041 windows sürümünde çalışıyormu ?Konusu açılmadı diye biliyorum Uİ'den ulaşılıyor
https://ui.memoryhackers.org/game/league-of-legends dostum burası hileyi çalıştıracağın yerdir yukarda sağ üstte indirme işareti gibi kırmızı bir logo var ona basıp İNJECTOR'ü indireceksin klasöre çıkaracaksın senden çıkarmak için şifre isteyecektir şifre ise '' mh '' dir. çıkardıktan sonra XFProject exe. si bulunuyor. Onu çalıştırıyorsun , oyuna giriş yaptıktan sonra ( lol client e değil mesela dereceli seçime girdikten sonra oyun başladıktan sonra ) yukarıda bıraktığım linke giriyorsun ve sitede hafif aşağıya indikten sonra WindSharp'ı göreceksin üzerine tıklayıp YÜKLE diyorsun ve o kendi kendine inject ediyor oyun içi menü ise SOL SHİFT tuşuna basılı tutunca açılıyor.windsharp ın konusu nerde bilenler atabilirmi bulamıyorum nasıl çalışıyo felan bilgim yokta bilenler atarsa sevinirim.
hepsini yapıyor menüye iyi bak ayarları açman lazımbaya bi eksiği var kendi kendine atak yapıyor skill atmıyor lane temizlemiyor