kanka çözümü basit ayarlardan cassiopeia ayarlarından diğer özelliklerden open of tear goddes kapatCassiopra bozuk arkadaşlar kendi olduğum yerde q atıyor boş yere ve çok belli ediyor sc olduğumu baseden mide gidene kadar %20 mana kalıyor iyi sövdüm scden q kapatmama rağmen q atıyor kendi kendine bunun çözümünü bilen var mı
bu kadar kardo yakanka çözümü basit ayarlardan cassiopeia ayarlarından diğer özelliklerden open of tear goddes kapat
AppData\Roaming\ws2\ws2Menu buraya atıyorsun dostumbu config nereye atılıyor?
saolasın dostumAppData\Roaming\ws2\ws2Menu buraya atıyorsun dostum
hangi hatayı alıyorsun. öğrenirsem elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırımBana yardım edebilirmisiniz? Ben script oyuna injectlenmiyor nasıl çözebilirim?
konu açtım ordan bakabilirsin hile teknikin ordahangi hatayı alıyorsun. öğrenirsem elimden geldiği kadar yardımcı almaya çalışırım
loaderın masaüstündeki ismini değiştirirsen çözülüyor diye biliyorum.konu açtım ordan bakabilirsin hile teknikin orda
mana veren itemi alıyorsun ona ayarlı sc boşa skill atıp itemi dolduruyor. nerden kapanıyor tam bilmiyorum çözümü itemi almayarak budumCassiopra bozuk arkadaşlar kendi olduğum yerde q atıyor boş yere ve çok belli ediyor sc olduğumu baseden mide gidene kadar %20 mana kalıyor iyi sövdüm scden q kapatmama rağmen q atıyor kendi kendine bunun çözümünü bilen varmı
onu çözemiyordum öğrenmem iyi oldu teşekkür ederimmana veren itemi alıyorsun ona ayarlı sc boşa skill atıp itemi dolduruyor. nerden kapanıyor tam bilmiyorum çözümü itemi almayarak budum![]()
çözülmediloaderın masaüstündeki ismini değiştirirsen çözülüyor diye biliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 63671Ekli dosyayı görüntüle 63672![]()