Çözüldü WindSharp siyah ekran büyük imleç sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar
Normal
Giriyorum Lole İşte Script felan her şey tamam script çalışmaya başladığı an ekran siyah olup mouse büyüyor napmam lazım hiç bişi yapamıyorum ve şey frame delay 40 fln oluor

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
lolün dosyalarında config dosyası olması lazım game.cfg'yi silip komple oyunu kapattıktan sonra bi dene şansını

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Nasıl çözdün hocam directx ayarını nerden yaptın bendede aynı hata var girince imleç büyüyor siyah oluyor ekran

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
O ayara alınca oyun kapanıyor bro, ayarlardan bozuk dosyaları tara yaptım bakalım olucak mı
Lolun clientinden ayarlara gir gösterdiğim şekilde oyun sekmesine gelip işaretlediğim ayarı tikle.

dx9.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Deneyeceğim tamamdır, hocam fakat yaklaşık 5-6 saat önce ben dx9'da oynamıyordum normal açıp oynuyordum şimdi vermeye başladı bu hatayı?
Lole güncelleme geldi ve windsharp daha güncellenmedi yeni versiyona, kodlamalarda hatalar oluşuyor olabilir güncellendiğinde düzelecektir fakat dx9 modunu bi deneyin olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
O ayara alınca oyun kapanıyor bro, ayarlardan bozuk dosyaları tara yaptım bakalım olucak mı
knk bak önce script felan açmadan xfprojecti felan ilk önce oyuna girip ayarlardan eski dx9 modunu bulup açıyon bukadar basit sonra yap scriptini alt + tab yapıp

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...