sence nasıl daha iyi olabilir acaba? 50mesaj kotanı doldurup sc kullanmayı bile hak etmemiş iken?herkesin kullanım zevki tabiki vardır ama bencede windsharp daha iyi
niye bu kadar boş tarih yaptın ? konu ne ara türklüğe geldi 1-2 duyar kasmak için windsharp cok guzel mukemmel falan demeyin. script yeni olduğu icin zaten kötüSevgili kardeşim
Biz türkler bedava bulduğumuz bir şeye bile kulp takmaya bayılırız 1000lerce yıldır devam ede gelen ata genimiz sanırım buda ondan, yıllarca sc kullandı aylık belli bir bedel ödeyerekten sonuçta ne elde ettim banlanan bir hesap ve boşa giden paralar.
Şimdi bu platformda benzer bir içerik artı ve eksileri olan ama tatminkar edici en azından 37 yaşındayım, uzi, faker vb. olma derdim yok o yaşı geçeli çok oldu, parmak reflekslerim vs yeterli değil ve bunu space tuşuna basaraktan benim adıma ziyadesiyle yerinde yapan bir sc var şuanda.
Birkaç gündür doğrudur belli sorunlar yaşanmakta lakin, doğduğunuz anda lol oynuyor muydunuz?
Önünüze klayve koyduklarında 1 yaşından sonra ancak ona dokunabilmeye başlamıştınız? O da tat alma yöntemi ile anatomik olarak.
Yani demem o ki, herşey için zaman gerekir, bu platformun idarecileri lazysharp sürecini zamanında discord ortamında anlattılar ve winsharpın ortaya çıkış gerekliliğinide anlattılar ve şimdi gelişim süreci.
Ve buna da ihtiyaç duyulan tek şey pozitif katkı yaparak zaman tanımak, becerin varsa buyur daha iyisini geliştir takdir edelim?
Eldeki hizmete tahammülün yok ise buyur yol senin toir+ vd içeriklerinin bedelini öde kullan.
Yanlış anlama ama biz insanlar duygu ve düşüncelerimizi içselde yaşamalıyız, insanları belirli bir yöne doğru algı yönlendirme yapmak kazandırmaz, sonuçta yine hala buralarda takılıyor olucaksın.
Herşey çok basit, eldeki bu ya sev ya da terk et felsefe...
Saygılar.
Şimdi zaatalin ile duyar vs konu açarak polemiğe girmek istemem görüş ve fikir dile getirmekte kurallar çerçevesinde herkez hür. Baktığın açına ancak saygı duyarım karşılıklı olur ise.konu ne ara türklüğe geldi 1-2 duyar kasmak için windsharp cok guzel mukemmel falan demeyin. script yeni olduğu icin zaten kötü
halan daha çöp zaten draven karşı jung gange gelmis kacmaya calisiyorum balta firlatip baltayi alıyor kacamıyorumLazyden daha iyi combosu var Evade ayarlanılabiliyor biraz ingilizcen varsa bak, Lazy draven çöptü mesela.
Kanka dc verebilir misinWindsharp'ı o kadar kötülemeyin, bana göre champ addonları lazyden on kat daha iyi! İnsanları bekletmemek için erken çıkardılar, erken çıkardıkları için optimizasyon sorunları oldu.
1. Olarak fps sorunu vardı, 2 güncellemede düzeltiler.
Senin burada tek yapacağın Lazy gelecek umuduyla beklemek yerine, hata, bug, eklenmesini istediğin vb olayları dc sunucusunda bildir eminim onlara daha yardımın olacaktır.