var aga tahm kench exploit yazarsan scriptlede yapılacağını görüceksin bide normal de yapanlar var ama script daha kalıcı olcağına inaniyorum sion r si gibiistediğin konumdayken ne kanka tam olarak anlamadım da öyle bir şey yok yav
kardeşim Tahm kench exploit yaz YT yeistediğin konumdayken ne kanka tam olarak anlamadım da öyle bir şey yok yav
aga b gelse cok iyi olurdu sion r si hiç yemiyo her güncellemede var tahm kench yemez benceHünkarımız LeftSpaceye bunu discorddan söylemiştim kısa sürede fix yiyeceği için getirmem tarzında bir şey demişti.
ben bilmiyorum viktor oynamadığım için konu aç istersen viktorla ilgili bilenler yardım ederbirşey sorucam ya viktor scriptinde hemen anlıyorlar her hangi bir ayar varmı acaba
Bayağı zevkliymiş fark eden oluyor muyduBende zenbot vardı onda bu exploit vardı. gold 1 den plat 1 e kadar çıktım bu exploit sayesinde prem ile. Prem master yi oynadı, ben tahm kench solo. Full clear yaptıktan sonra base atıyordu, ben toptaki yengeçe atıyordum direk onu, karşı ormancıyla karşılaşırsa free kill, karşılaşmazsada onun ormanı falan dönüp baya öne geçiyordu. Her basede bunu yapıyorduk ve karşı ormancıya 4-5 level fark atıyordu plat eloda bile.
o tahm kench exploiti yeni cıkmadımı yeni cıktı diye biliyorum ?Bende zenbot vardı onda bu exploit vardı. gold 1 den plat 1 e kadar çıktım bu exploit sayesinde prem ile. Prem master yi oynadı, ben tahm kench solo. Full clear yaptıktan sonra base atıyordu, ben toptaki yengeçe atıyordum direk onu, karşı ormancıyla karşılaşırsa free kill, karşılaşmazsada onun ormanı falan dönüp baya öne geçiyordu. Her basede bunu yapıyorduk ve karşı ormancıya 4-5 level fark atıyordu plat eloda bile.