Çözüldü Windsharp target selector hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamun aleyküm arkadaşlar şu windsharp target selector bir türlü düzgün çalışmıyor bir sürü ayar denedim olmuyor pek bende mi bir hata var anlayamadım doğrusu. Mesela deminki maçta katanın önceliği daha yukarıdaydı nasusun daha azdı ikisi de menzildeyken gitti nasusa q attı morgana oynuyordum? Arama modunu simple ve weight olarak değiştirip de denedim. Sizin ayarlarınız nasıl en iyi hangi şekilde verim alıyorsunuz söyler misiniz

Bir başka sıkıntı şöyle diyelim ki botta oynuyorsunuz skilleri yok sayarsak sadece düz vuruşu ele alırsak karşı da braum ile jinx var diyelim öncelik sırasında braum 1 jinx 5 bile olsa eğer jinx menzilden az da olsa çıkmışsa braum menzilde kalmıssa jinxe vurmayı bırakıp brauma vurmaya başlıyor buna bir çözüm getirilmeli bence. Mesela target selectore ''only attack'' şeklinde bir özellik getirilebilir sadece o listedeki seçtiğimiz herolara saldırabilir şampiyon veya mesela fight sırasında Alt + Sol Click ile bir heroyu seçersek karakter sadece menzildeyse ona vurur menzilde yoksa diğer heroya vurmaz yine alt sol click ile seçtiğimiz hero menzilimize girerse ona vurmaya devam eder. Umarım anlatabilmişimdir tabi şu anda bu sorumu cevaplamayı unutmayın şimdilik bu önemli :) ''Sizin ayarlarınız nasıl en iyi hangi şekilde verim alıyorsunuz söyler misiniz''

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ben noranın hazır ayarlarını kullanıyorum benim için bi sıkıntı çıkarmadı deneyebilirsin sende

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka target selector aslında iyi çalışıyor ama mantığını kavramak lazım mesela tf girerken ilk kimi indirmek istiyorusan ona sol tık yap altında adamın beyaz daire çıkıyorsa ilk ona kilitlenir

LahmacunPower
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sabit öylesine kullanıyorum bende aslında çok ayar yapamana gerek yok

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Challenger config iyi de bazen TF lerde hedef değiştirmek isteyebiliyorsun bu durumda TF başlamadan önce sol tık yapınca ona hedeflenmesi lazım

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Target Selectorda low health alın özelliği ve derecelendirme sistemini de 1den 5 kadar 5 en çok focus atmak istediğiniz kişi olarak kullanmaya devam edin.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Cevaplarınız için teşekkürler :)

@LeftSpace @Pikachu7 benim konu başlığında yazdığım özellik hakkında getirmeyi düşünebilir misiniz nasıl fikir? :)
Post automatically merged:

Target Selectorda low health alın özelliği ve derecelendirme sistemini de 1den 5 kadar 5 en çok focus atmak istediğiniz kişi olarak kullanmaya devam edin.
ama derecelendirme sistemi most priority i seçtiğim zaman devreye girmiyor mu? low health seçersem derecelendirmenin bir önemi kalmıyor ki sıralamayı kullanmıyor most priority seçersem sıralama devreye giriyor?

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...