4 Eki 2021 #1 reload58 Acemi Mühendis Seçkin Üye Katılım 12 Nis 2018 Mesajlar 350 Çözümler 2 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Yaş 30 8 HİZMET YILI Merhaba, WindSharp'da URF SPAM açmama rağmen örneğin Ezreal'da sürekli Q spamlamıyor. Bunu nasıl sağlayabilirim ? Teşekkürler.
Merhaba, WindSharp'da URF SPAM açmama rağmen örneğin Ezreal'da sürekli Q spamlamıyor. Bunu nasıl sağlayabilirim ? Teşekkürler.
4 Eki 2021 #2 xRusalo İsmail Seçkin Üye Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 378 Çözümler 3 Tepki puanı 68 Ödüller 7 Yaş 23 Sosyal 6 HİZMET YILI Kanka bence o ayarları hiç kullanma normal oyna
4 Eki 2021 Konuyu başlatan #3 reload58 Acemi Mühendis Seçkin Üye Katılım 12 Nis 2018 Mesajlar 350 Çözümler 2 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Yaş 30 8 HİZMET YILI xRusalo' Alıntı: Kanka bence o ayarları hiç kullanma normal oyna Genişletmek için tıklayın ... LaneClear için skill atmıyor. Bu yüzden istemiştim.
xRusalo' Alıntı: Kanka bence o ayarları hiç kullanma normal oyna Genişletmek için tıklayın ... LaneClear için skill atmıyor. Bu yüzden istemiştim.
4 Eki 2021 #4 OnurJanti J A N T İ L E N D İ N Ultra Üye Katılım 26 Ağu 2020 Mesajlar 1,508 Çözümler 8 Tepki puanı 192 Ödüller 8 5 HİZMET YILI reload58' Alıntı: LaneClear için skill atmıyor. Bu yüzden istemiştim. Genişletmek için tıklayın ... Cfgsini yüklüyor musun ? bende gayet düzgün çalışıyor normal standart CFG olarak hangisini seçiyorsun CFG farkıda olabilir haberin olsun
reload58' Alıntı: LaneClear için skill atmıyor. Bu yüzden istemiştim. Genişletmek için tıklayın ... Cfgsini yüklüyor musun ? bende gayet düzgün çalışıyor normal standart CFG olarak hangisini seçiyorsun CFG farkıda olabilir haberin olsun
4 Eki 2021 #5 yegilmezz İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC Seçkin Üye Katılım 27 Ara 2019 Mesajlar 462 Tepki puanı 21 Ödüller 7 Sosyal 6 HİZMET YILI reload58' Alıntı: Merhaba, WindSharp'da URF SPAM açmama rağmen örneğin Ezreal'da sürekli Q spamlamıyor. Bunu nasıl sağlayabilirim ? Teşekkürler. Genişletmek için tıklayın ... kanka ı ya bas ve o ayarı kapat
reload58' Alıntı: Merhaba, WindSharp'da URF SPAM açmama rağmen örneğin Ezreal'da sürekli Q spamlamıyor. Bunu nasıl sağlayabilirim ? Teşekkürler. Genişletmek için tıklayın ... kanka ı ya bas ve o ayarı kapat
4 Eki 2021 Konuyu başlatan #6 reload58 Acemi Mühendis Seçkin Üye Katılım 12 Nis 2018 Mesajlar 350 Çözümler 2 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Yaş 30 8 HİZMET YILI OnurJanti' Alıntı: Cfgsini yüklüyor musun ? bende gayet düzgün çalışıyor normal standart CFG olarak hangisini seçiyorsun CFG farkıda olabilir haberin olsun Genişletmek için tıklayın ... Evet, IDK Ezreal ve OKTW Ezreal olarak 2 tane mevcut zaten. İkisini de denedim. Rakibe skil atıyor sorun yok ama minyonlara atmıyor. yegilmezz' Alıntı: kanka ı ya bas ve o ayarı kapat Genişletmek için tıklayın ... Deniyorum birazdan.
OnurJanti' Alıntı: Cfgsini yüklüyor musun ? bende gayet düzgün çalışıyor normal standart CFG olarak hangisini seçiyorsun CFG farkıda olabilir haberin olsun Genişletmek için tıklayın ... Evet, IDK Ezreal ve OKTW Ezreal olarak 2 tane mevcut zaten. İkisini de denedim. Rakibe skil atıyor sorun yok ama minyonlara atmıyor. yegilmezz' Alıntı: kanka ı ya bas ve o ayarı kapat Genişletmek için tıklayın ... Deniyorum birazdan.
4 Eki 2021 #7 XedionC X Seçkin Üye Katılım 24 May 2016 Mesajlar 345 Çözümler 3 Tepki puanı 40 Ödüller 8 10 HİZMET YILI reload58' Alıntı: Merhaba, WindSharp'da URF SPAM açmama rağmen örneğin Ezreal'da sürekli Q spamlamıyor. Bunu nasıl sağlayabilirim ? Teşekkürler. Genişletmek için tıklayın ... Kankam damla gibi bi eşya var onu aldığındaçatır çutur spamlıyor sen bile önüne geçemiyorsun
reload58' Alıntı: Merhaba, WindSharp'da URF SPAM açmama rağmen örneğin Ezreal'da sürekli Q spamlamıyor. Bunu nasıl sağlayabilirim ? Teşekkürler. Genişletmek için tıklayın ... Kankam damla gibi bi eşya var onu aldığındaçatır çutur spamlıyor sen bile önüne geçemiyorsun
4 Eki 2021 #8 g0ddenpw G Süper Üye Katılım 20 Eyl 2021 Mesajlar 673 Çözümler 2 Tepki puanı 73 Ödüller 5 4 HİZMET YILI XedionC' Alıntı: Kankam damla gibi bi eşya var onu aldığındaçatır çutur spamlıyor sen bile önüne geçemiyorsun Genişletmek için tıklayın ... Tanrıçanın gözyaşı olması lazım .d
XedionC' Alıntı: Kankam damla gibi bi eşya var onu aldığındaçatır çutur spamlıyor sen bile önüne geçemiyorsun Genişletmek için tıklayın ... Tanrıçanın gözyaşı olması lazım .d
16 Ara 2021 #9 hsynerkl H Seçkin Üye Katılım 10 Haz 2019 Mesajlar 596 Tepki puanı 17 Ödüller 5 Yaş 25 6 HİZMET YILI "I" tuşu var, tear için. Ona basarak düzeltebilirsin.
16 Ara 2021 #10 Bullutz Ultra Üye Katılım 2 Şub 2021 Mesajlar 1,520 Çözümler 1 Tepki puanı 80 Ödüller 7 Yaş 29 5 HİZMET YILI Normal oyna gerek yok o ayarlarda oynamayı