Çözüldü WindSharp Valorant için problem yaratır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam. Bildiğiniz gibi WindSharp C'ye bir klasör açıp oraya kuruyor kendisini. Şimdi Valorant'da Riot'un oyunu olduğu için biraz tırsıyorum hesap ban yer falan diye. Bir sorun teşkil eder mi yoksa yine de silip öyle mi gireyim?

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
yok fakat virüs koruması ileğe oynaman daha mantıklı, eğer memoryhackers'in loaderi bile kalsa ki biliyorsundur valorant ekibi bu forumu takip ediyor, virüs koruması acık oyuna girmeni ve windsharp kısmını silmeni tavsiye ediyorum ne olur ne olmaz, iyi oyunlar dost.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yok fakat virüs koruması ileğe oynaman daha mantıklı, eğer memoryhackers'in loaderi bile kalsa ki biliyorsundur valorant ekibi bu forumu takip ediyor, virüs koruması acık oyuna girmeni ve windsharp kısmını silmeni tavsiye ediyorum ne olur ne olmaz, iyi oyunlar dost.
Anlaşıldı. Teşekkür ederim silip öyle girerim ben de. Lakin bu loader kesin bir noktaya kuruluyor mu? Şu an masa üstünde duruyor yani demek istediğim, dosya konumu falan var mı C/Belgeler gibi mesela?

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hayır dost hiç gerek yok, merak etme hiç bir yere kurulmuyor masaüstündeyse masaüstündeki gibi, rahat ol dost üstüne titrersen daha beterleri çıkar başına

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Vanguard,faceit gibi korumaları kapatırsan daha sağlıklı olur dostum valorant için tetikleyebilir her türden dikkatli olman gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...