Uzman Üye
arkadaşlar vayne ayarı bilen var mı q maus imlecini nereye götürürsek oraya q atıyor onu düzeltebiliyoruz mu
hayır dostum,default sc var zaten sana düşen sadece oynamak. Ekstra ek ayar yapmak istersen oynuyosun ayarlarınla. Bide bazı karakterlere yüklenmiyor sc. Mesela ezreal oynarken shifte basıp en alttan 4 5 seçenek içinden istediğin sc yi seçmen gerek. ama çoğu karakterde kendi ayarı var zaten.Her karakter için script mi ayarlamamız gerekiyor
yapılış videosu bilmiyorum dostum ama yapmak zor değil sc yi aç oyuna gir kendisi otomatik ayarlıyor herşeyi. Yardım lazım olursa discorddan ekle beni paslaşırız.Peki bilmiyorum yeni yükleyeceğim ondan sorudm ama teşekkür ederim ve yapılış videosu var mı
qya alışamadım yadostum zaten kendi vayne ayarı çok iyi değil mi? bi kaç defa oynadım gosu gibi oynuyor zaten![]()
ben çok keyif aldım ama dürüst olmak gerekirse lazysharpta ki vayne daha iyiydi...qya alışamadım ya
evet ama buna da şükürben çok keyif aldım ama dürüst olmak gerekirse lazysharpta ki vayne daha iyiydi...
okeyQ ayarını reborn dan kurisi yap
ekledim biraz konuşak soru sorcam burda kalabalık olmasınyapılış videosu bilmiyorum dostum ama yapmak zor değil sc yi aç oyuna gir kendisi otomatik ayarlıyor herşeyi. Yardım lazım olursa discorddan ekle beni paslaşırız.
DEAD
biraz gezersen blursun ben gravesi gezerek bulduydum
ben çok keyif aldım ama dürüst olmak gerekirse lazysharpta ki vayne daha iyiydi...