Windsharp vs. LbReborn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bence Windsharp açık ara LbReborn'dan iyi bir sc. anlamadığım LbReborn'da sağlanan güvenlik neden windsharpta sağlanamıyor? veya windsharpta bulunan sc'ler komple LbReborn'a uygulanamıyor?

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bence Windsharp açık ara LbReborn'dan iyi bir sc. anlamadığım LbReborn'da sağlanan güvenlik neden windsharpta sağlanamıyor? veya windsharpta bulunan sc'ler komple LbReborn'a uygulanamıyor?
Haklısın bende aynı fikirdeyim. Windsharpın confiğini aktarabilsek lbreborn'a çok güzel olurdu.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dün windsharpta bi el girdim hemen ban yedim dediğin gibi windsharpta hiç güven yok her ne kadar daha iyi olsada güvenli olanı mecbur kullanmalıyız o dediğin öneride gayet mantıklı keşke configler aktarsasalar

Boş beleş insan
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka taban olarak ikiside ayni sadece LPReborn undetected Ondan dolayi daha guvenli ben 1 1.5 aydir LPReborn ile oynuyorum hala ban yemedim (Tabi Loglarida temizliyorum) ama Wildshatp ile daha antreman modunda bile ban yiyorsun ondan LPReborn

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
zaten lpreborn windsharp ın aynısı yani yan sanayisi diyebiliriz sadec güvenlik durumu yükseltilmiş aynı özellikler sadece config iyi yapılması gerekiyor yoksa bütün oynanış hareketler vs hepsi aynı birisi çıksada config yapmayı bilen birisi müthiş bir config yapsa keşkeeeeee

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bence lol ekibi lb ye dokunmuyor bir işe yaramadığı için

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
windsharp sağlam ama banlıyor lpreborn çakması ama banlamıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
windsharp ilk elden sonra ban atıyor

LbReborn la şuan oynuyorum ban yemedim hala 7level oldum bi sorun yok crash kasma falan​

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Yapımcıları farklı olabilir belki, emin değilim.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI

LbReborn diamond a geçince evade kapatin ban yok diyor bir arkadaş​

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
widnsharp baya oldu çıkyı o yüzden hemen banlıyor kullanmayın riskli
Post automatically merged:

dediğim gibi leborn baya sağlam diaya geçince evodeyi kısın yine sıkıntı olmaz fazla chat yapmayın bakın dalganıza iyi günler

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
safe oynamak her türlü daha iyi çünkü ban yemek isteyen windsharp açar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
lp rebornun güvenlik şeyi daha yüksek ama windsharpın oynanış stili mükemmel çok iyi dodgeler atsada kolay ban yiyo o yüzden lpreborn bence detecetted olmasa windsharp açık ara ile windsharp derdm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...