Haklısın bende aynı fikirdeyim. Windsharpın confiğini aktarabilsek lbreborn'a çok güzel olurdu.Bence Windsharp açık ara LbReborn'dan iyi bir sc. anlamadığım LbReborn'da sağlanan güvenlik neden windsharpta sağlanamıyor? veya windsharpta bulunan sc'ler komple LbReborn'a uygulanamıyor?
raporla geç dostum, bu arada söylediklerin gayet mantıklı okuyunca bende bi düşündüm neden acaba diyehocam sanırım okumadan cevaplıyorsunuz?
yani LbReborn'a yapılabilen neden windsharpa yapılamıyor?Haklısın bende aynı fikirdeyim. Windsharpın confiğini aktarabilsek lbreborn'a çok güzel olurdu.
windsharp çoktan detected olduğu için aktarsalarda bişey değişmez gibime geliyoryani LbReborn'a yapılabilen neden windsharpa yapılamıyor?
Kanka taban olarak ikiside ayni sadece LPReborn undetected Ondan dolayi daha guvenli ben 1 1.5 aydir LPReborn ile oynuyorum hala ban yemedim (Tabi Loglarida temizliyorum) ama Wildshatp ile daha antreman modunda bile ban yiyorsun ondan LPRebornBence Windsharp açık ara LbReborn'dan iyi bir sc. anlamadığım LbReborn'da sağlanan güvenlik neden windsharpta sağlanamıyor? veya windsharpta bulunan sc'ler komple LbReborn'a uygulanamıyor?
zaten lpreborn windsharp ın aynısı yani yan sanayisi diyebiliriz sadec güvenlik durumu yükseltilmiş aynı özellikler sadece config iyi yapılması gerekiyor yoksa bütün oynanış hareketler vs hepsi aynı birisi çıksada config yapmayı bilen birisi müthiş bir config yapsa keşkeeeeeeBence Windsharp açık ara LbReborn'dan iyi bir sc. anlamadığım LbReborn'da sağlanan güvenlik neden windsharpta sağlanamıyor? veya windsharpta bulunan sc'ler komple LbReborn'a uygulanamıyor?